NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Βίκυ Καραντζαβέλου

Ιδρύτρια, Travel Media Applications

Η Βίκυ Καραντζαβέλου είναι ιδρύτρια της Travel Media Applications, ΤΜΑ, έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει Master of Business Administration, MBA, in Tourism από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Cardiff Business Schooil.

Από το 1999, έχει αναλάβει την γενική διεύθυνση και την οικονομική διαχείριση της εταιρείας ΤΜΑ. Έχει επίσης τον ρόλο του Αρχισυντάκτη στις ηλεκτρονικές εφημερίδες της εταιρείας TravelDailyNews International, TravelDailyNews Asia- Pacific και TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας NATTOUR η οποία διαχειρίζεται το σήμα πιστοποίησης Bike Friendly Hotel, από το 2016. Έχει διοργανώσει πληθώρα σεμιναρίων στον τουρισμό και ιδιαίτερα στον εναλλακτικό τουρισμό, ενώ από το 2013 διοργανώνει το Συνέδριο Digi.Travel με έμφαση στον ηλεκτρονικό τουρισμό.

Από το 1997 διδάσκει τουρισμό σε σεμινάρια, ΙΕΚ, ΚΕΚ, ενώ έχει συνεργασθεί με το ΤΕΙ Τουρ. Επιχ. Αθήνας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 press trips ως καλεσμένη Υπουργείων Τουρισμού σε 65 χώρες.

Είναι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου e-marketing Association, του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, και του Συλλόγου Αποφοίτων Τμημάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων των Τ.Ε.Ι. 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr