NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Ευαγγελία Φαρμάκη

Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω

Η Ευαγγελία Φαρμάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 1999 με βαθμό «λίαν καλώς». 

Από τον Ιούνιο του 2001 μέχρι και σήμερα ασκεί μάχιμη δικηγορία διατηρώντας το δικηγορικό της γραφείο στην Θεσσαλονίκη, ενώ αποτελεί ενεργό μέλος της νομικής εταιρίας ENALAWFIRM με έδρα την Αθήνα. 

Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και την επικοινωνία και κρατική πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις Δημόσιες Σχέσεις και του Εθνικού Καποδιστριακού στο Περιβαλλοντικό και Αθλητικό Δίκαιο, 

Το 2006 παντρεύτηκε με τον Σάββα Δημητριάδη με τον οποίο απέκτησαν την Μάντια, ηλικίας σήμερα 13 ετών. Η οικογένεια και η μητρότητα άνοιξε νέους επιστημονικούς και ψυχοσυναισθηματικούς δρόμους για την κ. Φαρμάκη, οι οποίοι την ώθησαν στην εξειδίκευση της στις υποθέσεις οικογενειακού δικαίου και ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσω η/υ και κοινωνικής δικτύωσης με κεντρικό πρόσωπο πάντα το παιδί. 

Η δε εξαιρετικά καλλιεργημένη συναισθηματική της νοημοσύνη την βοηθά ώστε να παρέχει συμβουλευτικές νομικές υπηρεσίες σε κάθε μορφής κατάσταση που βιώνουν οι ενήλικες, ως σύζυγοι και γονείς. 

Η τόλμη και η ευελιξία της την παρότρυναν να ασχοληθεί επιπροσθέτως με τους δύσκολους και απαιτητικούς τομείς των επιχειρήσεων και του εργατικού και εμπορικού/τραπεζικού δικαίου, η δε ευρύτερη κοινωνική της γνώση την ενέπλεξε στους χώρους του αθλητικού δικαίου. 

Γνωρίζει άριστα την αγγλική και την νοηματική γλώσσα και αντιλαμβάνεται απόλυτα την γλώσσα του σώματος σε κάθε μορφής «πελατειακή» της σχέση, γνώση την οποία απέκτησε μέσα από πλήθος βιωματικών σεμιναρίων. 

Είναι πολυπράγμων, προσαρμόζεται εύκολα στις δύσκολες συνθήκες και δεν σταματά να μελετά και να μαθαίνει καινούρια πράγματα. 

Έχει μεγάλη αδυναμία στις καινοτομίες, ενώ παρακολουθεί διαρκώς με εξαιρετικό ενδιαφέρον τον χώρο των startups και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr