NEWSFLASH...
Coaching & Training | Personal Coaching
ανάγνωση

Ο δρόμος είναι ίδιος για όλους

Ο δρόμος είναι ίδιος για όλους

Επιτυχημένοι και μη: όλοι άνθρωποι.

Ακούω συνέχεια ανθρώπους να σχολιάζουν ζάμπλουτους επιτυχημένους με λόγια όπως: «Τυχερός αυτός που γεννήθηκε με ταλέντο» ή « Αν ήμουν και εγώ λίγο τυχερός όπως εκείνος θα ήμουν τώρα πλούσιος» και πολλά άλλα ίδιου τύπου άστοχα σχόλια. Δεν θα εστιάσω στο γεγονός ότι καταρχάς το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να σχολιάζεις και να κλαις τη μοίρα σου σε κάποια καφετέρια για ώρες και να ξεκινήσεις να περνάς αυτές τις ώρες κάνοντας κάτι πιο εποικοδομητικό που θα σου προσφέρει εν τέλει χρόνο και χρήμα αντί να σου “τρώει”.

Παράθεση - epixeiro.gr

Η μαγεία της επιτυχίας βρίσκεται στην ανθρώπινη φύση της

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι που θαυμάζεις είναι καταρχάς άνθρωποι. Άνθρωποι όπως εμένα, εσένα και όλους μας γενικά. Η διαφορά είναι στις συνήθειες που έχουν, στο κύκλο που έχουν, στον τρόπο που σκέφτονται και στο τρόπο που αντιμετωπίζουν τα πράγματα. 

  • Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό με διαφορά των πιο πλούσιων ανθρώπων στο κόσμο διαβάζουν κάθε μέρα βιβλία ώστε να μάθουν κάτι καινούργιο και να γίνουν καλύτεροι.
  • Δεν είναι τυχαίο πως στα εμπόδια οι μη επιτυχημένοι ρωτάνε «γιατί μου έτυχε αυτό τώρα πάλι σε εμένα;» ενώ οι επιτυχημένοι ρωτάνε « τι έμαθα από αυτό και πως θα το αντιμετωπίσω;»
  • Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο κύκλος που έχουν είναι άτομα με το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση και συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι όλοι οι άνθρωποι που ζηλεύεις ή θαυμάζεις την επιτυχία τους δεν είναι μάγοι. Δεν γεννήθηκαν με κάτι ξεχωριστό ούτε έχουν κάποιο μαγικό ραβδάκι που το κουνάνε και ξαφνικά πετυχαίνουν. Είναι άνθρωποι όπως όλοι απλά αξιοποίησαν την δύναμη της απόφασης. Αποφάσισαν να κάνουν ότι χρειάζεται για να πετύχουν. Αποφάσισαν να μην τα παρατήσουν ποτέ και να βελτιώνονται κάθε μέρα. Αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr