NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

5 VoIP Πλεονεκτήματα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

5 VoIP Πλεονεκτήματα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
Sponsored by:
5 VoIP Πλεονεκτήματα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

VoIP (Voice over Internet Protocol) Τηλεφωνία είναι η πλέον σύγχρονη τεχνολογία για τηλεφωνική επικοινωνία και αποτελεί το μέλλον της εταιρικής επικοινωνίας.

Με την αξιοποίηση του VoIP, όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις δρομολογούνται μέσω του Internet σαν data, ακριβώς όπως τα emails. Η νέα υβριδική τηλεφωνία μειώνει το κόστος, προσδίδει ευελιξία και αυξάνει την παραγωγικότητα με λειτουργίες και δυνατότητες που στη συμβατική τηλεφωνία δεν υπάρχουν.

Ας δούμε 5 VoIP πλεονεκτήματα που αποδεικνύουν γιατί θεωρείται μία από τις πλέον επιτυχημένες τεχνολογίες των τελευταίων δέκα ετών.

1. Πραγματική Οικονομία

image1.png?mtime=20190306102911#asset:116544


Τα λειτουργικά κόστη τoυ VoIP είναι σαφώς μικρότερα από τα αντίστοιχα της κλασικής τηλεφωνίας, σε βαθμό που να μπορείτε να μειώσετε έως και 70% τα συνολικά έξοδα τηλεπικοινωνιών της επιχείρησής σας. Μερικοί λόγοι που επιτυγχάνεται αυτή η αξιοσημείωτη μείωση:

  • Η χρήση ενός μόνο δικτύου, του Internet, εξαλείφει τα μηνιαία πάγια έξοδα διατήρησης του τηλεφωνικού δικτύου.
  • Κατάργηση της δαπανηρή επένδυσης σε υποδομές και εξοπλισμό για τηλεφωνικό κέντρο, όπως και του υψηλού κόστους συντήρησης, επισκευής ή αναβάθμισής του.
  • Σημαντικά χαμηλότερες χρεώσεις αστικών, υπεραστικών και διεθνών κλήσεων. SMB επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν VoIP μειώνουν το κόστος αστικών /υπεραστικών κλήσεων κατά 40%. 1
  • Μειωμένα έξοδα για την κινητή τηλεφωνία, καθώς οι VoIP αριθμοί υποκαθιστούν τα κινητά σε πολλές περιπτώσεις.

Κατά μέσο όρο, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που στρέφονται στο VoIP εξοικονομούν 45% του ποσού που ξόδευαν μηνιαία στη συμβατική τηλεφωνία. 2

2. Ευελιξία & 3. Customization… στην επικοινωνία

image2.png?mtime=20190306102957#asset:116545


Οι Startups, αλλά και οι μικρότερες και μεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται ένα σύστημα επικοινωνίας που να μπορεί να “μεγαλώνει” και να προσαρμόζεται όπως αυτές. Το VoIP προσφέρει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα ευελιξίας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Η plug and play φιλοσοφία του επιτρέπει την άμεση προσαρμογή του συστήματος τηλεφωνίας αλλά και κάθε λειτουργίας σε οποιαδήποτε νέα ανάγκη ή μεταβαλλόμενη συνθήκη. Συγκεκριμένα, η προσθήκη/κατάργηση τηλεφωνικών γραμμών και αριθμών, αλλά και η υλοποίηση/μετατροπή λειτουργιών όπως οι ομαδικές κλήσεις, τα φωνητικά μενού επιλογών, η σειρά προτεραιότητας στις εισερχόμενες κλήσεις πραγματοποιούνται σε διάστημα λίγων ωρών.

Mε το VoIP, η επιχείρηση γίνεται πραγματικά agile, καθώς ανά πάσα στιγμή διαθέτει ακριβώς όσες γραμμές και μόνο εκείνες τις λειτουργίες που χρειάζεται. Όλα αυτά, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς να απαιτούνται ΙΤ γνώσεις ή υποστήριξη.

4. Αυξημένο Mobility & 5. Αυξημένη Παραγωγικότητα

Στην εποχή του συνεχούς mobility και της καθιέρωσης του remote working ειδικά σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, το VoIP παρέχει όλα τα εργαλεία και την ελευθερία για να εργαστεί κάποιος αποτελεσματικά όπου και εάν βρίσκεται.

Ένας VoIP αριθμός λειτουργεί κυριολεκτικά οπουδήποτε υπάρχει Internet. Έτσι, η επικοινωνία με πελάτες, εργαζόμενους και συνεργάτες δεν έχει κανέναν φυσικό ή γεωγραφικό περιορισμό. Επικοινωνήστε μέσω του σταθερού εταιρικού αριθμού σας ενώ είστε on the go ή ακόμη και στο εξωτερικό. Επίσης, μπορείτε να λαμβάνετε voice mails και faxes (υπηρεσία Fax to Email) κατευθείαν στο email σας. Το VoIP μετατρέπει μία μόνο συσκευή (laptop/smartphone) σε ολοκληρωμένο σταθμό εργασίας όπου δέχεστε κλήσεις, μηνύματα, έγγραφα, faxes και voice mails.

Ακόμη, αυξάνει την παραγωγικότητα με έναν ακόμη τρόπο, αφού ελαχιστοποιεί το ζημιογόνο φαινόμενο του phone tag. Το phone tag είναι ο χρόνος που σπαταλούν 2 άνθρωποι όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, αλλά κανείς από τους 2 δεν καταφέρνει να βρει τον άλλο. Ευθύνεται για μη ικανοποιητικό customer experience, μειωμένες πωλήσεις και αναποτελεσματική ενδοεταιρική επικοινωνία.

Το VoIP με την λειτουργία του Ring Group, πρωτίστως, αλλά και του Queue εξαφανίζει το phone tag, καθώς οι κλήσεις εξυπηρετούνται από πολλαπλές συσκευές. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η αύξηση της παραγωγικότητας εξαιτίας των VoIP υπηρεσιών συνετέλεσε στην εξοικονόμηση 3,9 ωρών/εβδομάδα ανά υπάλληλο. 3

Η Yuboto-Telephony διαθέτει ένα ευρύ και ολοκληρωμένο portfolio VoIP υπηρεσιών για να “συνδέσετε” την εταιρεία σας με ασφάλεια και αξιοπιστία στην ψηφιακή εποχή.

5 λόγοι για να συνεργαστείτε με τη Yuboto:

  • Σχεδιασμός, ανάπτυξη και παροχή προηγμένων τηλεφωνικών κέντρων με προσαρμοσμένες λειτουργίες στις ανάγκες και των προϋπολογισμό της εταιρείας σας.
  • Α to Z software setup και configuration του συστήματος και των συσκευών.
  • Dedicated Account Manager για κάθε πελάτη.
  • Συνεχής Τεχνική Υποστήριξη 24/7/365.
  • Customer Experience Global Award 2018.

Ανακαλύψτε την τηλεφωνία του αύριο, τώρα

Sources

  • Tech.Co Media
  • itworld.com
  • Sage Research
Sponsored by:
5 VoIP Πλεονεκτήματα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr