NEWSFLASH...
Coaching & Training | Personal Coaching
ανάγνωση

Μάθε να αναθέτεις - Δεν μπορείς και δεν πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου

Μάθε να αναθέτεις - Δεν μπορείς και δεν πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου
24_01_2020

Powered by:
Thrive Greece Ζήσε καλύτερα. Δούλεψε πιο έξυπνα.
epixeiro icon Coaching & Training, Personal Coaching

Έχεις την δική σου ομάδα στην δουλειά σου; Μία ομάδα υποστήριξης για να σε βοηθάει να επιτύχεις τους στόχους σου; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορείς να αναθέσεις σε αυτήν; Ή μήπως είσαι από αυτούς που προσπαθούν να βρουν επιπλέον ώρες μέσα στην ημέρα προκειμένου να στριμώξουν όλα όσα πρέπει να κάνουν;

Μήπως έχεις αποφασίσει να πηγαίνεις νωρίτερα στην δουλειά σου ή να φεύγεις αργότερα ή βρίσκεις χρόνο τα Σαββατοκύριακα για να την τελειώσεις; Πολλές φορές πιέζουμε τους εαυτούς μας όταν θέλουμε να τελειώσουμε κάτι και επιλέγουμε να πούμε «αυτό θα το κάνω μόνος μου».

Ίσως όμως έχει έρθει η ώρα να συνειδητοποιήσεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα κάνεις όλα. Και ίσως πρέπει να σκεφτείς σε ποιον μπορείς να αναθέσεις διάφορες δουλειές, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Στην πράξη

Αν έχεις μία ομάδα με την οποία μπορείς να συνεργαστείς για να επιτύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, σκέψου ποια είναι αυτά και προσπάθησε να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να τα καταφέρεις. Σκέψου μήπως πρέπει να αρχίσεις να αναθέτεις περισσότερες αρμοδιότητες στην ομάδα σου και έτσι θα βοηθήσεις και τα μέλη της και εσένα τον ίδιο.

Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τον στόχο σου και να αναρωτιέσαι:

Αποτέλεσμα

Ποιο είναι το αποτέλεσμα που θέλω να επιτύχω;

Επιλογές

Ποιες επιλογές έχω για να το επιτύχω; Να το αναθέσω κάπου; Να το κάνω μόνος μου; Ή μήπως δεν χρειάζεται να το κάνω καθόλου;

Δράσεις

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές κινήσεις που πρέπει να κάνω από τις επιλογές που έχω προκειμένου να επιτύχω το αποτέλεσμα;

Επανεξέταση

Κοιτάξε ξανά τον στόχο σου και διασφαλίσε πως οι κινήσεις που επέλεξες να κάνεις, θα σε βοηθήσουν να τον πετύχεις.

Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Επιστράτευσε την ομάδα σου και άρχισε από σήμερα να της αναθέτεις αρμοδιότητες. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ λιγότερο άγχος και να ξέρεις ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα έρθει πολύ πιο γρήγορα! Γιατί με την καλή συνεργασία μπορείς να πετύχεις κάθε σου στόχο.


Αρχική δημοσίευση από Aoife Mollin, σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης, στο www.thriveglobal.gr

Η αποστολή του Thrive Global είναι να τερματίσει την επιδημία του στρες και της εξουθένωσης προσφέροντας επιστημονικές, εφαρμόσιμες λύσεις που ενισχύουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότητα και σε βοηθούν να αλλάξεις πεποιθήσεις και συμπεριφορές και να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη, διαμορφώνοντας νέες συνήθειες προκειμένου να κατακτήσεις την πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. 

Ιδρύθηκε από την Arianna Huffington στις ΗΠΑ το 2016 και, μέσα σε ένα χρόνο, κατάφερε να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στα προγράμματα ευεξίας, έχοντας πελάτες που διακρίνονται για το εργασιακό τους περιβάλλον. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2018 και είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια καινοτομία έρχεται στην χώρα μας, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα. Μάθε περισσότερα στο www.thriveglobal.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr