NEWSFLASH...
Coaching & Training
ανάγνωση

NLP - H Αποκωδικοποίηση της Αριστείας

NLP - H Αποκωδικοποίηση της Αριστείας

Ο Νεύρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι αποδεδειγμένα μια από τις πιο επιτυχημένες μεθόδους ατομικής εξέλιξης στον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο και στο coaching.

Όλοι οι σπουδαίοι διεθνείς οργανισμοί αποδέχονται με σοφία πλέον το NLP ενσωματώνοντας τις τεχνικές του στην νοοτροπία του ανθρώπινου δυναμικού τους με σκοπό την ενίσχυση των επιδόσεων και της επικοινωνίας σε κάθε πλαίσιο. Το αποτέλεσμα; Κινητοποιημένοι, ενδυναμωμένοι και επιτυχημένοι εργαζόμενοι και μια εταιρική ανάπτυξη με κατεύθυνση την αριστεία καθώς είναι εμφανής η αύξηση της αποδοτικότητας και των καθαρών κερδών.

Τι είναι το NLP;

Το NLP είναι μια επιστημονικά και ακαδημαϊκά αποδεδειγμένη μεθοδολογία προσωπικής, επαγγελματικής και εταιρικής επιτυχίας, γι' αυτό και πολλοί το αποκαλούν η μελέτη της αριστείας.

Η κατανόηση του πως οι άλλοι σκέφτονται και παράγουν τις συμπεριφορές τους είναι το κλειδί για την δημιουργία ενός αποδοτικού και ευέλικτου επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Το εξαιρετικό όφελος του NLP είναι η πολύ εύκολη εκμάθηση του ανεξαρτήτως επαγγελματικής κλίμακας και background, και η χρήση του συντελεί στην δημιουργία ενός ενωμένου ανθρώπινου δυναμικού όπου όλοι εργάζονται προς την επίτευξη των κοινών εταιρικών στόχων και αξιών και μπορούν να προσαρμοστούν στην όποια αλλαγή εύκολα και αβίαστα.

Η κομψή ανάμειξη του NLP με το Coaching ενεργοποιεί την επιτυχημένη πρωτοβουλία για θετικές αλλαγές με διάρκεια. Άλλωστε, ο συνδυασμός και των 2 έχει γίνει απαραίτητο συστατικό στην διεθνή αγορά προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Προσθέτοντας λοιπόν την μοναδικότητα του NLP στην coaching πρακτική, αποτελεί δομικό συστατικό της μεταμορφωτικής διαδικασίας των ανθρώπων που το επιλέγουν, βγάζοντας έξω ανθρώπους με απόλυτη εστίαση στους στόχους τους μέσω μιας καινοτόμας και διεθνώς αναγνωρισμένης coaching προσέγγισης.

NLP_Athens.jpg?mtime=20201006121049#asset:211240

Ποιος ο σκοπός του;

Το NLP είναι μια πρακτική τεχνολογία με όραμα και εστίαση στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Σκοπός του είναι η κατανόηση της διαδικασίας της ανθρώπινης σκέψης και του νευρικού συστήματος. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι το NLP μαζί με τις τεχνικές και τα εργαλεία του, βοηθάει τον NLP coach να βοηθήσει τον coachee στο να πάρει την ευθύνη των αποτελεσμάτων του, να ενδυναμώσει τη νοοτροπία του εστιάζοντας σε θετικές εσωτερικές συναισθηματικές καταστάσεις όπως είναι η αυτοπεποίθηση, η εσωτερική δύναμη, η αποφασιστικότητα, η συμπεριφοριστική ευελιξία σε σχέση με τις εξωτερικές συνθήκες και η εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

NLP & Coaching

Το NLP μαζί με το Coaching διαμορφώνουν μια πρωτοποριακή και υψηλά αποτελεσματική προσέγγιση τόσο για την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη του ατόμου όσο και την επαγγελματική. Το NLP μας μαθαίνει το πώς να έχουμε μια εις βάθος εικόνα των coachees μας ώστε να μπορέσουμε να τους καθοδηγήσουμε προς τα επιθυμητά τους αποτελέσματα με έναν πολύ διακριτικό, άμεσο και αποτελεσματικό coaching τρόπο.

Η πιστοποιημένη εκπαίδευση Enhanced NLP Coach Practitioner περιλαμβάνει 4 διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις:

  • NLP
  • NLP Coaching
  • Creating Your Future Coaching
  • Ericksonian Ύπνωση στο πλαίσιο του Coaching και του Mentoring

Όλες οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους φορείς με παγκόσμια επάρκεια:

  • The American Board of NLP
  • The Coaching Division of the American Board of NLP
  • The Time Line Therapy® Association
  • The American Board of Hypnosis

Αν δεν έχετε ακόμη εξερευνήσει το NLP ως μια μέθοδο αναβάθμισης και επιτυχίας στην επαγγελματική και coaching πορεία σας, τότε τώρα είναι στιγμή να το κάνετε.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί στο NLP της Quest for Success Ltd έρχονται στην Αθήνα για να μοιραστούν την γνώση τους μαζί σας. Και αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτείτε από 2 έμπειρους εκπαιδευτές.

Η NLP trainer Ελεάννα Μαυρουδάκη και η International Master NLP Trainer Christine Dawson από το Ηνωμένο Βασίλειο ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια υψηλού επιπέδου εκπαίδευση για εσάς. Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά κι εφόσον είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε στην δημιουργία του μέλλοντος που επιθυμείτε, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσάς.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 9 άτομα και έχουμε διασφαλίσει την άριστη εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων προστασίας που προβλέπει ο ΕΟΔΥ. Η εκπαίδευση διεξάγεται μόνο 1 φορά τον χρόνο οπότε είναι καλό να κλείσετε την θέση σας άμεσα.

Εγγραφείτε Εδώ

ή

επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία:

  • Ελεάννα Μαυρουδάκη: +30 6981232244
  • Christine Dawson: +44 (0)161 222 5775
  • Email: enquiries@qfscoaching.co.uk
  • Site: www.qfscoaching.com




... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr