NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Έρχονται και στην Ευρώπη οι τρισδιάστατα εκτυπωμένες μπριτζόλες

Έρχονται και στην Ευρώπη οι τρισδιάστατα εκτυπωμένες μπριτζόλες
16_02_2021 | 12:29 16_02_2021 | 12:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Τρόφιμα & Ποτά

Η ισραηλινή startup Redefine Meat σχεδιάζει να λανσάρει παγκοσμίως την πρώτη φυτική μπριζόλα στον κόσμο που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης, μετά από χρηματοδότηση 29 εκατομμυρίων δολαρίων, σε έναν γύρο με επικεφαλής τις Happiness Capital και Hanaco Ventures.

Η Redefine Meat έχει αναπτύξει τεχνολογία για την παραγωγή φυτικών υποκατάστατων κρέατος μέσω εκτυπωτών 3D. Η επένδυση θα της επιτρέψει να δημιουργήσει μια πιλοτική γραμμή μεγάλης κλίμακας πριν διαθέσει βιομηχανικούς εκτυπωτές τρισδιάστατου κρέατος σε διανομείς, μέσα στην φετινή χρονιά

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Eshchar Ben-Shitrit, δήλωσε ότι αυτό αποτελεί ένα «σημαντικό βήμα» για την εταιρεία, που σκοπεύει να συνεργαστεί με διανομείς κρέατος σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει προϊόντα στους πελάτες τους.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τον Ισραηλινό διανομέα κρέατος Best Meister τον περασμένο μήνα για διανομή σε εστιατόρια και κρεοπωλεία στο Ισραήλ. Πλέον, σκοπεύει να εισέλθει στην Ευρώπη, ξεκινώντας από τη Γερμανία και την Ελβετία, τους επόμενους μήνες, φτάνοντας στη συνέχεια σε Ασία και Βόρεια Αμερική.

Έχοντας ιδρυθεί στις αρχές του 2018 ως Jet Eat από τον «πρώην καταναλωτή κρέατος» Ben-Shitrit, η Redefine Meat προσπαθεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική λύση vegan χρησιμοποιώντας ψηφιακές διαδικασίες, προκειμένου να μειώσει την κατανάλωση κρέατος και τα απόβλητα τροφίμων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr