NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

Πώς να φτάσεις τους 20.000 followers στο TikTok σε 2 μήνες

Πώς να φτάσεις τους 20.000 followers στο TikTok σε 2 μήνες

TikTok​! Δε μιλάμε για την ώρα, μιλάμε για το καινούριο, ανερχόμενο social network!

Έχετε δημιουργήσει ποτέ περιεχόμενο που να είναι τόσο διασκεδαστικό, inspiring ή καινοτόμο και να σκέφτεστε «αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνει viral! Πρέπει να το δει όλος ο κόσμος»; Ο τρόπος να το κάνετε αυτό πετυχημένα στις μέρες μας είναι το TikTok! Παρακάτω θα σας εξηγήσω πως έφτασα τους 20.000 followers μέσα σε δυο μήνες, και μιλώντας μάλιστα για οικονομικά!

Το TikTok στις αρχές του έτους είχε ήδη 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα. Καταλαβαίνουμε ότι ανεξάρτητα από το εάν το TikTok ήρθε για να μείνει, όπως έχει κάνει το Facebook ή το Instagram που ακόμα μεγαλώνει, πρέπει να μιλήσουμε για αυτό το ταχύτατα αναπτυσσόμενο μέσο, γιατί έχουν κιόλας αρχίσει να τρέχουν εκεί οι πρώτες διαφημίσεις.

Ένας επιπλέον σημαντικός λόγος είναι ότι το engagement είναι πάρα πολύ μεγάλο, γιατί το περιεχόμενο είναι σε μεγάλο βαθμό διασκεδαστικό και όλες οι μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρείες θέλουν να μπουν μέσα σε αυτό/να γίνουν μέρος αυτού.

Επίσης, υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είναι freelancers, που πουλάνε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε και θέλουν ουσιαστικά να δοκιμάσουν εάν το TikTok, αυτό το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να τους βοηθήσει στις πωλήσεις τους και στο brand awareness.

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Υπάρχει μία συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνεις viral στο TikTok. Και σας το λέω αυτό γιατί επειδή πραγματικά όταν το δικό μου TikTok ήταν στην αρχή του, το έψαξα ενδελεχώς για να δω πώς μπορώ και εγώ να το μεγαλώσω γρήγορα και να φτιάξω και εκεί μια σημαντική κοινότητα για την επιχειρηματικότητα, τα οικονομικά και τις επενδύσεις.

Αυτό λοιπόν που βρήκα είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο, το οποίο με έχει βοηθήσει πολύ να βρίσκω από πριν τα τραγούδια που είναι viral, που γίνονται trends και τα βλέπω να ανεβαίνουν σε χρήση και σε βίντεο μέσα στο TikTok. Στη συνέχεια να τα χρησιμοποιώ και έτσι να κάνω τα βίντεο μου πολύ πιο αποδοτικά.

Το εργαλείο είναι το Τokboard!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και είναι η εξής:

  • Πηγαίνουμε στο Google και γράφουμε την λέξη Τokboard.
  • Μπαίνουμε στην πρώτη επιλογή που θα μας βγάλει.
  • Μας εμφανίζεται τη λίστα με όλα τα τραγούδια τα οποία χρησιμοποιούνται περισσότερο στο Τικ Τοκ.

Το πρώτο τραγούδι στη λίστα είναι αυτό που χρησιμοποιείται περισσότερο από τους χρήστες αυτήν τη στιγμή. Μπορούμε, επίσης, να δούμε πόσες θέσεις έχει ανέβει ή κατέβει κάθε τραγούδι. Για παράδειγμα, αν κάτω από το πρώτο τραγούδι στη λίστα γράφει +4, σημαίνει ότι το τραγούδι έχει ανέβει 4 θέσεις. Αν κάτω από το δεύτερο τραγούδι γράφει -1, τότε σημαίνει ότι έχει πέσει 1 θέση, δηλαδή ότι ήταν νούμερο 1 πιο πριν.

Ουσιαστικά, μέσα από αυτήν τη διαδικασία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ωραίο βίντεο, το οποίο να είναι εκπαιδευτικό ή να μαθαίνει κάτι στο κοινό σας ή απλά να είναι διασκεδαστικό, και χρησιμοποιώντας κάποιο από αυτά τα τραγούδια να σας εμφανίζει αρκετά πιο πάνω στην for you σελίδα, έτσι ώστε να έχετε πολύ μεγαλύτερη αποδοτικότητα στο κοινό, αφού φυσικά το κοινό ψάχνει να δει βίντεο με τα viral τραγούδια.

Τέλος, μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τα σχόλια σας για το συγκεκριμένο εργαλείο. Ή ακόμα καλύτερα, ανυπομονούμε να σας δούμε στα viral βίντεο του TikTok!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr