NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Unlocking Digital
ανάγνωση

Ο πιο... glorious απολογισμός για τη βραβευμένη HR καμπάνια της Generation Y

Ο πιο... glorious απολογισμός για τη βραβευμένη HR καμπάνια της Generation Y

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάνοντας τον απολογισμό του 2021 αναγνωρίζουμε αυτόματα τα σημάδια που άφησε πίσω της η πανδημία, επιφέροντας σημαντικές μεταβολές σε επιχειρηματικό, οικονομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο παγκοσμίως.

Η πανδημία ως πρό(σ)κληση

Ερχόμενη αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες περιστάσεις που απαιτούσαν άμεση προσαρμοστικότητα και ευελιξία, η Generation Y - International eBusiness Hub αναγνώρισε εγκαίρως την αξία της απόκρισης στην επόμενη ημέρα υπό το πρίσμα της... σωστής οπτικής γωνίας.

Απαντώντας με τόλμη απέναντι στη στασιμότητα και με ενσυναίσθηση απέναντι την απάθεια, η ομάδα μας επέδειξε ισχυρά αντανακλαστικά, όχι μόνο αντιμετωπίζοντας τη δυσμενή αυτή συγκυρία ως πρό(σ)κληση, αλλά ανάγοντάς την στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ιστορίας της.

Ειδικότερα, με απόλυτο προσανατολισμό στη συνδημιουργία και την ανάπτυξη, αποφασίσαμε να διευρύνουμε την εταιρική στρατηγική μας, επενδύοντας στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας για τα 9 business units μας.

Choose your perspective…

Υιοθετώντας ως κεντρικό μας μήνυμα το «Choose your Perspective & Glorify your future», η HR καμπάνια της Generation Y που ξεκίνησε στις 29 Μαρτίου, ενώ με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ως το τέλος του 2021, στοχεύει τόσο στην αναζήτηση υποψηφίων, όσο και στην ανάδειξη της φιλοσοφίας της εταιρίας, προ(σ)καλώντας υποψηφίους ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας και ηλικίας να χτίσουν τα θεμέλια που θα τον εξοπλίσουν με όλα τα απαραίτητα ατομικά και επαγγελματικά εφόδια για να... δοξάσουν το μέλλον τους.

Η στρατηγική αυτή επιλογή να σταθούμε δίπλα στους νέους ανθρώπους και να προσφέρουμε μια ευκαιρία στα μυαλά που μοιράζονται ένα κοινό με εμάς σύστημα αξιών για προσωπική εξέλιξη και επιτυχία, συνεχίζει να αποδεικνύεται απόλυτα κερδοφόρα.

Τόσο για εμάς που έχουμε την ευκαιρία να τροφοδοτούμε διαρκώς το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον, όσο για τους πελάτες, τους πιστούς μας συνεργάτες στους οποίους κατορθώνουμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία σε κάθε έκφανση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, δίνοντας παράλληλα ώθηση και ελπίδα στην ελληνική οικονομία.

Βραβείο «Best Crisis Management Strategy»

Ως εκ τούτου, δε θα μπορούσαμε κάθε άλλο παρά περήφανοι να αισθανόμαστε, όχι μόνο για την εμπιστοσύνη στο ένστικτο και στο ισχυρό αίσθημα ευθύνης που εδώ και 21 χρόνια πιστά ενστερνιζόμαστε, αλλά και για την επίσημη αναγνώριση της προσφοράς μας στην ομάδα μας, αποσπώντας διάκριση στην κατηγορία «Covid-19 Response Actions» στα HR Awards 2021 by BOUSSIAS.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η δική μας επιλογή οπτικής γωνίας είναι εμφανής και αυταπόδεικτη. Επιλέγουμε την ανέλιξη και όχι τη στασιμότητα. Αναγνωρίζουμε την ευκαιρία που κρύβεται πίσω από την αβεβαιότητα απαντώντας με αποτελέσματα, αισθανόμενοι απόλυτα δικαιωμένοι για την υιοθέτηση μιας οπτικής γωνίας αισιοδοξίας, αρωγής, φροντίδας, ανάπτυξης και προσανατολισμού σε ένα λαμπρότερο μέλλον!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr