NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

MullenLowe: Mαντέψτε τον πίνακα… σε μια ιδιαίτερη γκαλερί-γραφείο

MullenLowe: Mαντέψτε τον πίνακα… σε μια ιδιαίτερη γκαλερί-γραφείο

Μπορεί να σας μπερδέψαμε λίγο με τον τίτλο, ωστόσο η πρό(σ)κλησή μας παραμένει σαφής. Θα καταφέρουμε να σας βάλουμε το Σαββατοκύριακο μέσα σε ένα γραφείο, έστω και εικονικά;

Πόσο δυνατοί είστε στην ιστορία της τέχνης, πόσα masterpieces γνωρίζετε και πόσους εμβληματικούς πίνακες θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε αν τους βλέπατε σε μια πιο funky, παιχνιδιάρική και ασπρόμαυρη εκδοχή;

Για παράδειγμα θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε τη Μόνα Λίζα αν έπινε latte to go, την μορφή του πίνακα “Κραυγή” αν γέμιζε το στόμα της με ποπ κόρν και την θεά Αφροδίτη αν τσέκαρε το Instagram καθώς γεννιόταν;

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας πατώντας στο συγκεκριμένο link και στο anodetocreativity.gr.

«Ωδή στη Δημιουργικότητα» (An Ode to Creativity)

Τα νέα γραφεία και οι διάδρομοι της MullenLowe μετατράπηκαν πρόσφατα σε μία διαδραστική γκαλερί με 23 εμβληματικούς πίνακες. Τα πασίγνωστα έργα αναδημιουργούνται και ζωντανεύουν στο σήμερα μέσα από μια παιχνιδιάρικη διάθεση και 23 QR codes.

Ο επισκέπτης των γραφείων, αλλά και της παραπάνω εφαρμογής, μπορεί να μαντέψει τους αρχικούς πίνακες και να επαληθεύσει το πόσο εύστοχος ήταν σκανάροντας τον κωδικό QR.

Παράλληλα με τον ευφάνταστο αυτό τρόπο θα έχει την ευκαιρία να αντιληφθεί τη δημιουργική διαδικασία που διατρέχει τα γραφεία μιας πολύ γνωστής διαφημιστικής εταιρείας “σκανάροντας” την καθημερινότητά των ανθρώπων της.

MullenLowe: Mαντέψτε τον πίνακα… σε μια ιδιαίτερη γκαλερί-γραφείο

Όλοι μπορούν να επισκεφθούν virtually την «γκαλερί» της εταιρείας. Και τα κύρια δημιουργήματα που βρίσκει κανείς σε αυτή την ιδιότυπη γκαλερί δεν είναι άλλα από την δημιουργικότητα, την πρωτοπορία, την τέχνη και το design, αλλά και το storytelling.

Στην ουσία η “gallery” καταφέρνει να συνδέσει την ανεκτίμητη αξία μοναδικών, διαχρονικών έργων τέχνης με τα σύγχρονα εργαλεία της δημιουργικής επικοινωνίας.

Η «γκαλερί» της MullenLowe στεγάζεται εδώ και λίγους μήνες στα νέα της γραφεία στην Κηφισιά στο 4 της οδού Αμαλιάδος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr