NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Ένα Σάββατο διαφορετικό. Στην Blender Gallery

Ένα Σάββατο  διαφορετικό. Στην Blender Gallery

Η γιορτή της Μητέρας, η pop up φωτογραφική έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και οι παράλληλες δράσεις της Blender Gallery.

Αποχρώσεις του μπλε. Θάλασσα. Νησιά. Ήλιος. Άμμος. Αιγαίο… Μια αίσθηση αέρινη, όχι όμως από το πραγματικό βοριαδάκι που είχε εκείνες τις ημέρες στο νησί της Πάρου…

Την πρώτη φορά που οι φωτογραφίες του Μιχαήλ Βαρθακούρη μου τράβηξαν την προσοχή, δεν ήξερα ότι ήταν δικές του. Βρισκόμενη στο cafe της μητέρας του στην Πάρο όμως ρώτησα την ίδια αν κάποιες από αυτές έχουν τραβηχτεί στην Τήνο. Έτσι μου σύστησε τον Μιχαήλ και μου μίλησε για την καλλιτεχνική του ανησυχία, που τον κρατά κοντά στο νερό, την φωτογραφία.

Λίγα χρόνια μέτα, δύο για την ακρίβεια η Blender Gallery φιλοξενεί την πρώτη του pop up φωτογραφική έκθεση, η θεματική της οποίας περιστρέφεται γύρω από το γυναικείο σώμα, την ομορφιά και το καλοκαίρι στο Αιγαίο.

Τα έργα του θα φιλοξενηθούν στην γκαλερί το Σάββατο και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί στην W.I.N Hellas ( ΜΚΟ Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών)

Η γιορτή της Μητέρας και οι παράλληλες δράσεις της Blender Gallery

spring-revival-blender-gallery.jpg?mtime=20220506151052#asset:346253

Το Σάββατο 7 Μαΐου, μια μέρα πριν τη γιορτή της Μητέρας η Blender Gallery φιλοξενεί επίσης δωρεάν δράσεις γύρω από την ευεξία και την ομορφιά από τις 10.00 μέχρι τις 21.00, στο πλαίσιο της pop up φωτογραφικής έκθεσης του Μιχαήλ Βαρθακούρη. Και η Marsha θα είναι στα decks από τις 17.30 μέχρι τις 21.00 με Deep House μουσικές.

Μια μέρα με δωρεάν μαθήματα γιόγκα και σεμινάρια αυτοβελτίωσης, ομορφιά, μόδα, μουσική, τέχνη, και φυσικά μητρική ενέργεια! Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των δωρεάν μαθημάτων και σεμιναρίων και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Το πρόγραμμα των wellness δράσεων

blender-gallery-epixeiro.jpg?mtime=20220506151118#asset:346254

MORNING VINYASA YOGA

10.00 με τον Ίων Μάνγκο

Η μέρα ξεκινάει με μια πρωινή Vinyasa που στόχο έχει να αφυπνίσει το σώμα σταδιακά, ώστε μετέπειτα το μυαλό να θέσει στόχους και το πνεύμα να τους υλοποιήσει. Μετά το μάθημα απολαύστε detox χυμούς και snacks. Μην ξεχάσετε το στρώμα σας!

BABY MOVE

11.30 με την Αγγελική Λαλαγιάννη.

Μέσω του παιχνιδιού και την αλληλεπίδραση με άλλα βρέφη, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα μωρά τους και να τα υποστηρίξουν σε κάθε τους αναπτυξιακό τους στάδιο από το ρολλάρισμα στο μπουσούλημα και την καθιστή θέση ως την όρθια θέση και το αυτόνομο βάδισμα. Δεξιότητες όπως η ισορροπία, ο συντονισμός, η αυτορρύθμιση, η συγκέντρωση, ο κύκλος εγρήγορσης και ξεκούρασης σχετίζονται άμεσα με την κινησιολογική ανάπτυξη του μωρού και αυτός είναι ο πυρήνας τoυ μαθήματος που θα λάβει χώρα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για τις μανούλες και τα μωράκια τους.

PSYCHODRAMA WORKSHOP

13.15 με την Άννα Κολτσιδοπούλου

Τί σημαίνει «με αγαπώ»;Πώς μπορώ να αναπτύξω τους τρόπους που φροντίζω τον εαυτό μου και πως θα με μάθω, με γνωρίσω και με αποδεχτώ; Ένα εργαστήριο που σας καλεί να “ανθίσετε” στην αυλή της The Blender Gallery. (Το ψυχόδραμα αποτελεί μια μέθοδο διερεύνησης του ψυχισμού των ατόμων, στην οποία οι συμμετέχοντες δραματοποιούν με τη βοήθεια ενός συντονιστή, παρελθοντικά, τωρινά και μελλοντικά γεγονότα από τις ζωές τους, αντί να μιλάνε για αυτά).

CHACRA MASTER CLASS

14:30 με την Μαρία Κολιούση

'Οταν η ενέργεια ρέει φυσικά στα 7 ενεργειακά μας κέντρα, υπάρχει υγεία, διαύγεια, εσωτερική ισορροπία, αρμονία, κεντράρισμα και χαρά. Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε για τα 7 βασικά ενεργειακά μας κέντρα, τα τσάκρας. Ένα ταξίδι γνώσεων στον εσωτερικό σας κόσμο μέσα από το οποίο θα συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας θεραπευτή.

PRENATAL & WOMB PRACTICE | WOMEN'S CIRCLE

16.30 με την Έυα Αφεντούλη

Ευπρόσδεκτες σε αυτό το μάθημα είναι γυναίκες που βιώνουν την εμπειρία της εγκυμοσύνης, αλλά και γυναίκες που επιθυμούν να συνδεθούν με την ποιότητα και την ενέργεια της μητρότητας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση για εξερεύνηση και σύνδεση, άνετα ρούχα και ένα στρωματάκι ή μια μεγάλη πετσέτα.

ECSTATIC VINYASA FLOW

18.15 με τον Ίων Μάνγκο.

Ένα δυναμικό μάθημα Vinyasa για όλα τα επίπεδα, με έντονη μουσική υπόκρουση που θα σας ταξιδέψει, συνδυαστικά με τα φωτογραφικά έργα του Μιχαήλ Βαρθακούρη που θα σας περιβάλλουν. Μην ξεχάσετε το στρώμα σας! Μετά το μάθημα ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα δροσιστικό ποτό.

ALL DAY STATIONS

Η Skinglow της Κωνσταντίνας Σουλτάτη και η Beauty Harmony δημιουργούν ένα σταθμό ομορφιάς μέσα στο χώρο της γκαλερί, ενώ πολλές επιλογές για δώρα θα βρείτε στο σταθμό μόδας των Always Summer in Folegandros. Από τις 10.00 το κοινό θα μπορεί να απολαύσει υγιεινά γεύματα και detox χυμούς από το Food & Style, ενώ το απόγευμα θα σερβίρεται Aperol Spritz, Mimosa και κρασί.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr