NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Μια επίσκεψη διαφορετική, στην Πρεσβεία της Πορτογαλίας

Μια επίσκεψη διαφορετική, στην Πρεσβεία της Πορτογαλίας

Υψηλή αισθητική, ενδιαφέροντα και καλαίσθητα αντικείμενα design, ποιοτικά έπιπλα, ευφάνταστα φωτιστικά, χαλιά που μοιάζουν με έργα τέχνης. Είδη διακόσμησης τραπεζιού, τραπεζομάντηλα και λευκά είδη που προκαλούν την επιθυμία για food sharing αλλά και “μοίρασμα” στιγμών.

Όλα τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν μια οικία ενδιαφέρουσα και φιλόξενη ήταν εκεί. Μόνο που η συγκεκριμένη κατοικία ήταν η Πρεσβευτική κατοικία της Πορτογαλίας στην Αθήνα που διακοσμήθηκε με προϊόντα που προέρχονται από 24 Πορτογαλικές επιχειρήσεις από τον ευρύτερο κλάδο των design αντικειμένων.

MADE IN PORTUGAL naturally

Η Πρεσβεία της Πορτογαλίας στην Ελλάδα και ο Πορτογαλικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (aicepPortugal Global) διακόσμησαν την Πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα με επιλεγμένα προϊόντα από 24 εξέχουσες πορτογαλικές επιχειρήσεις στα πλαίσια μιας πρωτότυπης δράσης που ακούει στο όνομα MADE IN PORTUGAL naturally.

Η δράση απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες, εισαγωγικές εταιρείες, διανομείς, ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μέσα μαζικής ενημέρωσης και opinion makers που δραστηριοποιούνται στο χώρο της κατοικίας καθώς και του Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού.

presvia-portgalias-stin-ellada.jpg?mtime=20220520163606#asset:349468


Για πρώτη φορά, μια Πρεσβευτική κατοικία της Πορτογαλίας διαμορφώθηκε σε ένα φιλόξενο showroom προκειμένου να προβάλει στη χώρα μας τις εξελίξεις του “made in Portugal” και να συμβάλει σε επιχειρηματικές συνέργειες μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα ξεναγεί τους προσκεκλημένους της Πρεσβείας στην Πορτογαλική τέχνη διακόσμησης, φιλοξενίας και dining.

Όπως μας ανέφερε ο Εμπορικός & Οικονομικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Πορτογαλίας Laurent Armaos η συγκεκριμένη καμπάνια βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μάϊο του 2021 και παρά τις δυσκολίες λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης, η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ήταν η έκτη σε σειρά θεματικές εκδηλώσεις τουριστικού και αγροδιατροφικού περιεχομένου στην Πρεσβευτική κατοικία και η δεύτερη μέσα στο 2022, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και νέες μετά το καλοκαίρι.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr