NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Nika: Σαν τι είναι αυτό που “έχει” η Χαλκιδική;

Nika: Σαν τι είναι αυτό που “έχει” η Χαλκιδική;

Η Νίκα Ιωαννίδου τα τελευταία πέντε χρόνια έχει δημιουργήσει το γνωστό brand Nika Clothes & Accessories, ενώ η σχέση της με την Χαλκιδική μετρά, πολλά χρόνια.

Από το Παγκράτι… ως την Χαλκιδική

Το brand Nika έγινε αρχικά γνωστό για τις ευφάνταστες χειροποίητες plexiglas τσάντες και στη συνέχεια επεκτάθηκε στη δημιουργία και άλλων αξεσουάρ, όπως τα ψηλά, εντυπωσιακά γάντια σε έντονους χρωματισμούς, τα headpieces, οι belt bags και τα belt tops και τα φουλάρια και εν τέλει στις ολοκληρωμένες συλλογές ενδυμάτων.

nika-clothes-4.jpg?mtime=20220819151700#asset:366992


Σήμερα, οι συλλογές της περιλαμβάνουν ελαστικά φορέματα, τζάκετ με όγκους, πλισέ belt tops, vegan leather φορέματα, παντελόνια, ενώ οι γραμμές τους φέρουν τη χαρακτηριστική σχεδιαστική της ταυτότητα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κομμάτια των συλλογών της φιλοξενούνται συχνά στις σελίδες περιοδικών όπως British Vogue, Greek Vogue και InStyle. Αν και το showroom της βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Παγκρατίου, πολλές φορές αναπολεί τις στιγμές που περνά στη Χαλκιδική. Και σε μια τέτοια στιγμή της ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας… τα καλύτερα της Χαλκιδικής.

Οι προτάσεις της Νίκας για τη Χαλκιδική

nika-clothes_220819_151732.jpg?mtime=20220819151732#asset:366993

Η Χαλκιδική είναι για εκείνη το δεύτερο σπίτι της, καθώς εκεί έχει περάσει όλα τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων, ενώ ακόμα συνηθίζει να περνά συχνά χρόνο στο μέρος όπου “σαν αυτό δεν έχει”.

Οι πρώτες της φιλίες, οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα, το θερινό σινεμά, οι βόλτες με τους γονείς της σε κάθε γωνία της Χαλκιδικής και οι παιδικές παραστάσεις που διοργάνωνε με την παρέα της κάθε χρόνο… Οι πιο δυνατές της αναμνήσεις είναι συνδεδεμένες με το μέρος αυτό και το καλοκαίρι.

Σήμερα οι αγαπημένες τις επιλογές και ταυτόχρονα οι προτάσεις της για εμάς είναι οι εξής:

nika-clothes-3.jpg?mtime=20220819151828#asset:366994

- Στον Διαμαντή στη Σίβηρη μας προτείνει να δοκιμάσουμε φρέσκο ψαράκι δίπλα στο κύμα

- Μας προτρέπει να μην παραλείψουμε να επισκεφτούμε τον παραδοσιακό οικισμό Άφυτος, το χωριό με τα πετρόχτιστα σπίτια που βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής

- Για εκείνους που αγαπούν τα λιγάκι πιο γκουρμέ πιάτα, υπάρχει το Μαμαλούκα που βρίσκεται στο Πευκοχώρι

- Και αφού βρεθούμε στην Άκρη στη Σίβηρη μας προτείνει να παραγγείλουμε μακαρόνια, πίτσα και γλυκούς λουκουμάδες

-Στο Mple Seaside Gatrobar στη Φούρκα εκτός από την ωραία θέα θα απολαύσουμε εξαιρετικά εύγεστα πιάτα με βάση το ψάρι

- Στις Καβουρότρυπες, στο δεύτερο πόδι, υπάρχει το beach bar Παράδεισος, όπου το mojito φράουλα, εκτός από δροσιστικό, είναι απαρέγκλιτα και η πρώτη της επιλογή

- Στην παραλία Αρετές στο δεύτερο πόδι οι μεζέδες γίνονται ακόμη πιο νόστιμοι λόγω της πανέμορφής θέας στο ηλιοβασίλεμα

- Τέλος, η επίσκεψη στους αμπελώνες στον Μαρμαρά στο δεύτερο πόδι και στο Κτήμα Πόρτο Καρράς είναι κάτι παραπάνω από ενδεδειγμένη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr