NEWSFLASH...
Χρηματοδότηση
ανάγνωση

Διαδοχικές χρηματοδοτήσεις με την υποστήριξη της AFI

Διαδοχικές χρηματοδοτήσεις με την υποστήριξη της AFI

Χρειάζεσαι ένα επιπλέον κεφάλαιο για να επενδύσεις στην επιχείρηση σου;

H Action Finance Initiative (AFI) συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού δεν μένει σε χρηματοδοτήσεις που συμβαίνουν μια φορά, αλλά μένει δίπλα στα επόμενα βήματα του κάθε επιχειρηματία, στηρίζοντας τις ανάγκες του με επαναλαμβανόμενα χρηματοδοτικά κεφάλαια.

H AFI είναι εδώ για τον επιχειρηματία και όχι μόνο για μια φορά. Συχνά, οι ενδιαφερόμενοι της AFI επιχειρούν με ένα επιχειρηματικό πλάνο που αναζητεί διαδοχικές χρηματοδοτήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η ανάγκη των επιχειρηματιών, καλύπτεται από το μοντέλο μικροπιστώσεων που παρέχει η AFI, καθώς δίνεται η δυνατότητα της επανα-χρηματοδότησης, αμέσως μετά την αποπληρωμή του δανείου. (Απαραίτητη προϋπόθεση για νέες χρηματοδοτήσεις AFI σε υφιστάμενους πελάτες: Η ολική αποπληρωμή του προηγούμενου AFI δανείου τους).

Αναστασία-Χαλκίδου-2.jpg?mtime=20221005113456#asset:375850

Η Αναστασία Χαλκίδου, ιδρύτρια της Quantum Business & IT Solutions είναι μια από τις επωφελούμενες της AFI που έχουν κάνει χρήση της δυνατότητας για δεύτερη χρηματοδότηση από την AFI.

Όπως η ίδια μας εξηγεί: "Το πρώτο βήμα δύσκολο, το δεύτερο αλαφραίνει... Με αυτόν τον στίχο μπορώ να συνοψίσω την πολύτιμη στήριξη της δεύτερης χρηματοδότησης που λάβαμε από την AFI. Μια επιβράβευση των όσων είχαμε καταφέρει ως τότε και μια ψήφος εμπιστοσύνης για τη συνέχεια που μας οδήγησε να διπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας μας. Δε θα είχαμε πετύχει αυτόν τον ρυθμό ανάπτυξης χωρίς το πολύτιμο εργαλείο της ανανέωσης που μας προσέφερε η AFI".

Βασισμένη σε αυτό το μοντέλο επανα-χρηματοδοτήσεων της ίδιας επιχείρησης, οι μικροπιστώσεις που προσφέρει η AFI γίνονται ένα εργαλείο ζωτικής σημασίας για την βιωσιμότητα και επιτυχία της επιχείρησης σας.

Γιώργος-Βρούτσης-2.jpg?mtime=20221005113902#asset:375856

Μηχανολόγος στο επάγγελμα και δημιουργός του Υδραυλικάδικου, ο Γιώργος Βρούτσης αναπτύσσει συνεχώς την επιχείρηση με περισσότερες δραστηριότητες και νέους πελάτες.

Ο Γιώργος μας λέει πως: "Η υπηρεσία της ανανέωσης του δανείου μου από την AFI ήταν πολύ σημαντική για εμένα και την ανάπτυξη της επιχείρησης μου. Σχεδόν το ίδιο σημαντική με την αρχική δανειοδότηση μου. Διότι μου δόθηκε για ακόμα μια φορά ένα κεφάλαιο κίνησης μαζεμένο ώστε να μπορέσω να το επενδύσω στην αγορά νέων εργαλείων και πιστοποιήσεων της επιχείρησης μου με αποτέλεσμα την καλυτέρευση και ανάπτυξη των προσφερόμενων υπηρεσιών μου".

Ήδη έχουν κάνει χρήση της δυνατότητας πρόωρης αποπληρωμής του δανείου (χωρίς ποινές) ή αποπληρωμή στην κανονική διάρκεια και χορήγηση νέας χρηματοδότησης από την AFI δεκάδες επιχειρήσεις. Νέες, αλλά και υφιστάμενες επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης που ανανέωσαν τον εξοπλισμό τους, τεχνικά επαγγέλματα που η νέα χρηματοδότηση ενίσχυσε τις διαφημιστικές τους δαπάνες, επαγγελματίες στον χώρο της αισθητικής που επένδυσαν σε νέες υπηρεσίες, επαγγέλματα στον κλάδο του τουρισμού που τα νέα δεδομένα έφεραν νέα ανάγκες και πολλοί άλλοι επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους επιχειρηματικότητας βρήκαν την δική τους πηγή χρηματοδότησης από την AFI.

Δέσποινα-Παπαβασιλείου-2.jpg?mtime=20221005113902#asset:375855

Η Δέσποινα Παπαβασιλείου, ρεφλεξολόγος και ιδρύτρια του Ηοlistic Health στη Γλυφάδα.

Χρηματοδοτήθηκε και εκείνη δεύτερη φορά από την AFI για να μετακομίσει σε μεγαλύτερο χώρο, καθώς οι ανάγκες της επιχείρησης της αυξάνονταν. Η Δέσποινα μας εξηγεί: "To σίγουρο είναι ότι όταν έχεις επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους θα χρειάζεσαι συνέχεια λεφτά για να επενδύεις πάνω της. Έτσι και εγώ χρειάστηκα για δεύτερη φορά μια άμεση χρηματοδότηση και βεβαίως πήρα βοήθεια από την AFI. Ο λόγος είναι γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με τις τράπεζες και σίγουρα ήθελα χαμηλό επιτόκιο. Η επιχείρηση μου έχει περάσει ένα μνημόνιο και δυο καραντίνες και όμως είναι ακόμα εδώ, βιώσιμη και με ανοδική πορεία".

Τρεις άνθρωποι, τρεις επιχειρηματίες που συνεργάστηκαν με την AFI τόσο για την αρχική τους χρηματοδότηση, όσο και για επόμενες.

Η AFI με γνώμονα την επιχειρηματική επιτυχία των επωφελούμενων μας συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να προσφέρει χρηματοδοτήσεις μέσω του θεσμού των μικροπιστώσεων και εμπλουτίζει συνεχώς τις παρεχόμενες της υπηρεσίες.

Οι οικονομικές σας ανάγκες μπορούν να βρουν και πιο μακροχρόνιες λύσεις στην AFI και τώρα πια.


Η AFI παρέχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μορφή μικροπιστώσεων σε ανθρώπους που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα και δεν έχουν πρόσβαση στα αναγκαία κεφάλαια. Παράλληλα, βοηθάει και σταθεροποιεί τις νεοσύστατες ή και υφιστάμενες επιχειρήσεις, παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, η AFI προάγει τις μικροπιστώσεις στην Ελλάδα, παρέχοντας πρόσβαση σε μικροδάνεια μέχρι 12.500 ευρώ σε επίδοξους και υφιστάμενους επιχειρηματίες (επιτόκιο σταθερό: 7,6%).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr