NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Customer Service
ανάγνωση

1 Mini Cooper Countryman σ' έναν υπερτυχερό του Lidl Plus!

1 Mini Cooper Countryman σ' έναν υπερτυχερό του Lidl Plus!

Πέρα από τα καθημερινά οφέλη, τις προσφορές και την ποιότητα των προϊόντων κάποιοι πελάτες της Lidl έλαβαν - και - δώρα, λαμβάνοντας μέρος σ' έναν διαγωνισμό: κάνοντας απλά τα ψώνια τους.

Ο λόγος για τον ανοιξιάτικο διαγωνισμό του Lidl Plus ο οποίος ολοκληρώθηκε με επιτυχία πρόσφατα και ανέδειξε, μεταξύ άλλων, έναν υπερτυχερό, οποίος παρέλαβε ένα αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman!

Η παράδοση του αυτοκινήτου στον μεγάλο νικητή έγινε από τον ίδιο τον Ιωάννη Καρανάτσιο, Chief Commercial Officer & Member of the Board της εταιρείας την Παρασκευή 16.06.2023 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στη Σίνδο.

Ο υπερτυχερός δεν ήρθε με δικό του μεταφορικό μέσο από τη Θεσσαλονίκη αλλά, αφού παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έφυγε οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό συμμετείχαν απλά κάνοντας τα ψώνια τους.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου οι χρήστες του Lidl Plus που ψώνισαν σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο έπαιρναν 1 συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπήκαν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και:

  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU

Μάλιστα όσες περισσότερες συμμετοχές συγκέντρωνε κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες είχε να κερδίσει στην τελική κλήρωση.

Νέος διαγωνισμός τον Ιούλιο με πλούσια δώρα

Τον Ιούλιο τρέχει ένας νέος, ξεχωριστός διαγωνισμός, που χαρίζει σε 20 τυχερούς της εφαρμογής πλούσια δώρα. Στόχος του Lidl Plus είναι να εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον νέο, καλοκαιρινό διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!



... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr