NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Κ. Πετρούτσος: Η συνένωση ALD Automotive - LeasePlan... και η επόμενη μέρα

Κ. Πετρούτσος: Η συνένωση ALD Automotive - LeasePlan... και η επόμενη μέρα

Να προσφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα ακόμη πιο διευρυμένο και υψηλού επιπέδου προϊοντικό χαρτοφυλάκιο με ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, λύσεις και προτάσεις είναι σε θέση πλέον η νέα μεγάλη οντότητα που δημιουργούν στην αγορά οι ALD Automotive και LeasePlan.

Η εξαγορά της δεύτερης από την πρώτη αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα που τοποθετεί τον νέο όμιλο ως τον κορυφαίο παγκόσμιο πάροχο βιώσιμης κινητικότητας με συνολικό στόλο 3,31 εκατομμυρίων οχημάτων, παγκοσμίως.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η ALD Automotive και η LeasePlan θα ηγηθούν της μετάβασης στην κινητικότητα μηδενικών ρύπων και θα διαμορφώσουν περαιτέρω τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου. Η νέα εταιρική οντότητα που θα δημιουργηθεί, θα αξιοποιήσει την κλίμακα και τις συμπληρωματικές ικανότητες ώστε να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της και να επιτύχει βιώσιμη ανάπτυξη.

Υπενθυμίζεται πως για να ηγηθεί της στρατηγικής ανάπτυξης στην Ελλάδα, ο Tim Albertsen, CEO της ALD Automotive | LeasePlan, επέλεξε τον Κώστα Πετρούτσο, μέχρι πρότινος Διευθύνοντα Σύμβουλο της LeasePlan Ελλάδας, ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της νέας εταιρικής οντότητας.


SAMPLE_214.JPG?mtime=20230731231256#asset:428435Κώστας Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος ALD Automotive | LeasePlan


Σε σχόλιο του στο epixeiro.gr ο ίδιος υπογραμμίζει:

«Στο πλαίσιο του σημερινού μετασχηματισμού στους τομείς της αυτοκίνησης και της κινητικότητας, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για εμάς. ALD Automotive και LeasePlan συνενώνονται και δημιουργούν την ALD Automotive | LeasePlan, τον κορυφαίο πάροχο βιώσιμης κινητικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Μαζί, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ταχέως εξελισσόμενες τάσεις της αγοράς, τις μεταβολές στην κινητικότητα, την ανάγκη για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό καθώς και τη μετάβαση από την ιδιοκτησία στη χρήση.

Οι προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία κατέστησαν σαφές ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός οφείλει να τοποθετείται στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Η χρήση των σύγχρονων εργαλείων ψηφιοποίησης παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης σε σχέση με τις ανάγκες του πελάτη. Παράλληλα, η βελτίωση της απόκρισης σε άλλοτε χρονοβόρες διαδικασίες και η δυνατότητα παροχής online εξατομικευμένων υπηρεσιών και λύσεων, θα δώσει το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις εταιρείες του κλάδου, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση της εταιρείας με τους πελάτες της.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ηλεκτροκίνηση είναι η σημερινή τάση αλλά και το μέλλον στην αυτοκίνηση. Σ’ έναν κόσμο όπου η περιβαλλοντική βιωσιμότητα απασχολεί ολοένα και περισσότερους, οι καταναλωτές αναζητούν λύσεις φιλικότερες προς το περιβάλλον ακόμα και σε ό,τι αφορά την μετακίνησή τους, αυξάνοντας ραγδαία τη ζήτηση για plug-in hybrid ή αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διαθέτοντας 380.000 ηλεκτρικά οχήματα, η ALD Automotive | LeasePlan είναι ο πάροχος με τα περισσότερα brands ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Στόχος μας είναι να ηγηθούμε της μετάβασης στην κινητικότητα μηδενικών ρύπων και να διαμορφώσουμε περαιτέρω τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας, οδηγώντας τον κλάδο μας στην επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ξεκινώντας αυτό το νέο κεφάλαιο, η ALD Automotive | LeasePlan είναι έτοιμη να προσφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα ακόμη πιο διευρυμένο και υψηλού επιπέδου προϊοντικό χαρτοφυλάκιο με ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, λύσεις και προτάσεις, δημιουργώντας πολλαπλασιαστική αξία για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον».

Διαβάστε - Leasing: Ένα εργαλείο ανάπτυξης και ευελιξίας

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr