NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Πίνουμε κρασί στη Μαδρίτη

Πίνουμε κρασί στη Μαδρίτη

Μαδρίτη. Μια πόλη που σφύζει από νεανική ζωντάνια, ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, τέχνες αλλά και ιδιαίτερα καλές επιλογές σε wine bars και wine restaurants με ενδιαφέρουσες λίστες κρασιών που μπορούμε να χαζεύουμε για ώρα. Λίστες που δεν θα αφήσουμε εύκολα να τις αποσύρουν από τραπέζι μας, αναζητώντας κάθε τόσο την επιλογή του επόμενου ποτηριού που θα δοκιμάσουμε…

Και φυσικά η γενναιόδωρη παρουσία και ποικιλία των tapas που συνδυάζονται αρμονικά και γευστικά με το κάθε μας ποτήρι, κάνουν την επίσκεψη μας σε αυτήν την πόλη γεμάτη με οινικούς και γευστικούς συνδυασμούς.

Με τυχαία σειρά θα βρείτε παρακάτω επιλεγμένα μέρη για κρασί στη Μαδρίτη. Μέρη άνετα, χαλαρά και όμορφα όπως ακριβώς μας κάνει να νιώθουμε και το ίδιο το κρασί σε μια ισορροπημένη κατανάλωση, εκείνη που στην ουσία μπορεί να επιφέρει και την πραγματική απόλαυση.

Berria

Το όμορφο εσωτερικό, η διακόσμηση που ακροβατεί ανάμεσα σε κάτι διαχρονικά καλαίσθητο και κάτι ριζικά νέο, ο απαλός φωτισμός, τα όμορφα πιάτα και φυσικά η λίστα φαγητών και κρασιών είναι απλά μαγευτικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί μια καλή επιλογή για κρασί και φαγητό, θα χαζεύετε συνεχώς τα μπουκάλια κρασιών που υπάρχουν παντού τριγύρω.

La Canibal

«Η ζωή είναι υπέροχη, και εσύ είσαι επίσης». Μια λίστα με υπέροχα λευκά και περίπλοκα κόκκινα κρασιά, ενδιαφέρουσες craft μπύρες και ένα μενού με τάπας ικανό να τα συνοδεύσει με τρόπο “ρυθμικό” καθώς και η παραπάνω φράση θα σας δημιουργήσουν τις πιο ευχάριστες και χαλαρές στιγμές.

La Fisna

Σε αυτό το μικρό wine bar με τα ξύλινα σκαμπό και τα ψηλά τραπέζια, η ποιότητα φαγητού και ανθρώπων είναι που ξεχωρίζουν. Η λίστα κρασιών είναι εξαιρετική, με πολλές επιλογές σε σαμπάνια και μπορντό. Οι τιμές είναι επίσης καλές και στα δύο μενού. Συνδυάστε και απολαύστε.

Vinoteca García de la Navarra

Αυτό είναι το εστιατόριο που διευθύνουν τα δύο αδέρφια, ο Pedro και ο Luis García de la Navarra. Ο Pedro είναι ο σεφ. Λουίς, ο σομελιέ. Και ο συνδυασμός τους δημιουργεί γευστικούς συνδυασμούς που θα σας μείνουν αξέχαστοι. Ιδιαίτερα εξαιτίας της μεγάλης λίστας κρασιών που περιέχει ακόμα και δυσεύρετες παλιές σοδειές καθώς και πολλές επιλογές κρασιών από την Ισπανία.

Roostiq

Το Roostiq διαθέτει ένα κομψό και φιλικό περιβάλλον, πολλές ισπανικές επιλογές σε κρασί για να δοκιμάσετε στο ποτήρι σας τη χώρα που βρίσκεστε αλλά και μια ειδίκευση στα ψητά βιολογικά κρεατικά

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr