NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

SNF FIRST RUN: Tι έχετε να κάνετε την πρώτη μέρα του 2024;

SNF FIRST RUN: Tι έχετε να κάνετε την πρώτη μέρα του 2024;

Λένε ότι η πρώτη μέρα του χρόνου είναι χαρακτηριστική και σημαντική. Ότι ό,τι κάνουμε εκείνη τη μέρα θα επαναλαμβάνεται για κάθε μέρα του χρόνου.

Αυτή η ημέρα οφείλει εξ ορισμού να είναι καλή και αναρωτιόμαστε αν υπάρχει πιο ταιριαστός τρόπος να την διαμορφώσουμε έτσι από το να κάνουμε καλό. Ας “τρέξουμε” να μοιράσουμε χαρά στους δίπλα μας, μια κίνηση που με μια κάποια σιγουριά θα μας φτιάξει την ημέρα.Και οι εγγραφές για το SNF First Run έχουν ήδη ανοίξει.

Τρέχουμε για καλό και καλωσορίζουμε το νέο έτος με το δεξί…αθλητικό παπούτσι

Με την αλλαγή του χρόνου πολλοί από εμάς θέτουμε νέους στόχους, άλλοι πάλι πορεύοντα με εμπιστοσύνη σε ότι έχει να τους φέρει ο χρόνος. Μια διαδρομή πάντως για καλό σκοπό εμπίπτει και στις δύο περιπτώσεις, έχει δημιουργηθεί σαν γούρι και ξεκινάει στη γραμμή εκκίνησης του SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ο οποίος υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος.

SNF-RUN-FIRST-RUN-2_Photo-Pelagia-Karanikola.jpg?mtime=20231208115522#asset:450732


Έτσι και αλλιώς ο “Χριστουγεννιάτικος Κόσμος” του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φωτίζει τις γιορτινές μέρες και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μεγάλων και μικρών παιδιών.

Αλλά η διαδρομή 3 χιλιομέτρων γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ ειδικά σχεδιασμένη για να γεμίσει δυναμισμό, θετική ενέργεια, γέλια, πάρτυ και πυροτεχνήματα τα πρώτα λεπτά του νέου έτους αποτελεί μια θαυμάσια ιδέα για την πρώτη επίσκεψη του χρόνου.

SNF-RUN-FIRST-RUN-3_Photo-Pelagia-Karanikola.jpg?mtime=20231208115552#asset:450734


Το SNF RUN: 2024 FIRST RUN είναι ανοιχτός σε όλες και όλους και δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του έτους.

Τρέχουμε για να φτάσουν δώρα στα παιδιά

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του SNF RUN: 2024 FIRST RUN, οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν με ελάχιστη συμμετοχή των €5 ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί, προσφέροντας έτσι ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

SNF-RUN-FIRST-RUN-1_Photo-Pelagia-Karanikola_231208_115628.jpg?mtime=20231208115628#asset:450735


Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά που στηρίζουν οι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί ΑΡΣΙΣ και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη για την προστασία παιδιών που εργάζονται στον δρόμο ή/και είναι θύματα εμπορίας ή εκμετάλλευσης και «Η Θεοτόκος» ένα ίδρυμα που προστατεύει παιδιά και νέους με αναπτυξιακές διαταραχές. Η υποστήριξη του ΙΣΝ καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα του αγώνα.

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου, 00:04, στο ΚΠΙΣΝ

Ελάχιστο ποσό συνεισφοράς: €5

Λήξη εγγραφών: 26/12/2023

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ ή να επισκεφθείτε το snf.org

SNF-RUN-FIRST-RUN-4_Photo-Pelagia-Karanikola.jpg?mtime=20231208115718#asset:450736


Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η Αναγέννηση & Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας - Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr