NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η McDonald’s στηρίζει τη δημιουργία της πρώτης Οικογενειακής Αίθουσας Ronald McDonald στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Η McDonald’s στηρίζει τη δημιουργία της πρώτης Οικογενειακής Αίθουσας Ronald McDonald στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Η Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, στηρίζει το έργο της Ronald McDonald House Charities Ελλάς (RMHC Ελλάς) και συμβάλλει στη δημιουργία της πρώτης Οικογενειακής Αίθουσας Ronald McDonald στη χώρα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με μια καμπάνια ευαισθητοποίησης.

Οι πελάτες μπορούν να συνεισφέρουν στους σκοπούς της RMHC με διάφορους τρόπους: Αγοράζοντας τον Σκιουρίνο, το λούτρινο σκιουράκι από τα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s. Με την αγορά ενός Happy Meal, η McDonald’s θα διαθέτει μέρος των εσόδων στην RMHC. Κάνοντας μια δωρεά στα κουτιά RMHC που βρίσκονται στα ταμεία και στο Drive Thru των εστιατορίων McDonald’s. Ή κάνοντας απευθείας μια δωρεά μέσα από το www.rmhc.gr.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, «Είμαστε πολύ περήφανοι που υποδεχόμαστε την Ronald McDonald House Charities στη χώρα μας, έναν οργανισμό συνδεδεμένο με τη McDonalds διεθνώς, που αποτυπώνει τη ιδιαίτερη σημασία που δίνει το brand στη φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους. Με την καμπάνια αυτή στηρίζουμε το πρώτο έργο της RMHC Ελλάς στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και φιλοδοξούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους επισκέπτες μας και να τους προτρέψουμε να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας, να επιδράσουμε θετικά στην καθημερινότητα πολλών οικογενειών, γιατί επιθυμούμε να « Καλωσορίζουμε το Μέλλον κάθε μέρα».

Η RMHC Ελλάς είναι μια Ανεξάρτητη, Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2023. Αποστολή της είναι να παρέχει ένα περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά που νοσηλεύονται και τις οικογένειές τους και να προσφέρει ελπίδα, αγάπη και γέλιο με ποιότητα και συμπόνια. Η RMHC κρατά τις οικογένειες ενωμένες.

Το πρώτο έργο της RMHC Ελλάς είναι η δημιουργία της Οικογενειακής Αίθουσας Ronald McDonald στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», έναν χώρο φιλοξενίας για τις οικογένειες των παιδιών που λαμβάνουν θεραπεία. Εκεί, οι συγγενείς των παιδιών θα μπορούν να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους, παραμένοντας λίγα βήματα μακριά από τον θάλαμο, όπου νοσηλεύεται το παιδί τους.

Η Ronald McDonald House Charities μετρά 50 χρόνια λειτουργίας και στόχος της είναι να συνδράμει στην υγεία και την ευζωία των παιδιών και των οικογενειών τους. Σήμερα παρέχει περισσότερα από 690 προγράμματα φιλοξενίας σε 62 χώρες και περιοχές. Επηρεάζει θετικά τις ζωές εκατομμυρίων παιδιών και των οικογενειών τους, προσφέροντας περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις και φιλοξενίες, ενώ πάνω από 172.000 εθελοντές στηρίζουν το έργο της σε όλο τον κόσμο.

Η Ronald McDonald House Charities ιδρύθηκε το 1974 με τη δημιουργία του πρώτου Ronald McDonald House στη Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ. Η εταιρεία εστίασης McDonald’s υπήρξε από την πρώτη στιγμή ιδρυτικός εταίρος της RMHC, υποστηρίζοντας την αποστολή και την λειτουργία της σε όλο τον κόσμο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr