NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Digital Marketing
ανάγνωση

Πώς να χτίσετε μια αυτοκρατορία δουλεύοντας από το κινητό σας

Πώς να χτίσετε μια αυτοκρατορία δουλεύοντας από το κινητό σας

Ας είμαστε ειλικρινείς!

Το να δημιουργήσεις content (περιεχόμενο) στις μέρες μας είναι ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Όλοι πλέον μπορούμε να βγάλουμε υψηλής ποιότητας βίντεο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε μια κάμερα που κοστίζει 10.000 ευρώ! Μπορούμε απλά να χρησιμοποιήσουμε το smartphone μας!

Όλοι μπορούμε να έχουμε ένα δικό μας website ή ένα blog. Κοστίζει μόλις 15 ευρώ τον χρόνο και υπάρχουν tutorials στο YouTube για το πως να το στήσεις μέσα σε 2 ώρες!

Όλοι μπορούμε να βγάζουμε επαγγελματικές φωτογραφίες και να τις ανεβάζουμε στο facebook, το Instagram, το snapchat, το Linkedin, το medium, το flickr, το twitter, το YouTube, το Vimeo, το pinterest, και σε τόοοοοσα άλλα χιλιάδες social media!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Δεν μπορούμε να φτάσουμε στους σωστούς ανθρώπους. Δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο να νοιαστεί. Είναι μια ακόμη φωτογραφία ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες φωτογραφίες. Είναι ένα ακόμη βίντεο ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα βίντεο!

Ελάτε, πείτε την αλήθεια! Πόσοι από εσάς έχετε στον κύκλο σας κάποιον που ασχολείται επαγγελματικά με τα social media; Νομίζω πως ζούμε σε μια εποχή που οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε έναν instagrammer, blogger ή έναν Facebook blogger. Ή είμαστε ένας από αυτούς οι ίδιοι!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Είμαι blogger, instagrammer, youtuber! Ναι είμαι! Και το δηλώνω περήφανα!

Για αυτό θέλω να σας πω ότι δυο είναι τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος:

  • Να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε για καιρό,
  • ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Τα πάντα στον online κόσμο θέλουν επιμονή και υπομονή! Για να αρχίσει κάποιος να σας ακολουθεί «πιστά» πρέπει πρώτα να σας συνηθίσει! Πρέπει να δει τουλάχιστον 7-8 φορές δικό σας κείμενο/βίντεο/φωτογραφία για να αποφασίσει εάν του αρέσετε ή όχι και να μείνει τελικά!

Οτιδήποτε άλλο είναι απλά παρωχημένο και είναι ένας σίγουρος δρόμος προς την αποτυχία και την τεράστια προσπάθεια χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Για αυτό σήμερα σας δίνω ένα ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, κατευθείαν από τα headquarters του FACEBOOK στην Καλιφόρνια!

Έναν νέο και πολύ εύκολο τρόπο να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας και πιστεύω πως όλοι εσείς οι επίδοξοι bloggers και instagrammers θα βρείτε πολύ χρήσιμο.

Θέλω να σας μιλήσω, για το Facebook Creator App, το οποίο απευθύνεται σε δημιουργούς οποιουδήποτε περιεχομένου και ουσιαστικά σας βοηθά να κάνετε το πάθος σας το επάγγελμα σας!

Νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιος που δεν θα βρει χρήσιμα στοιχεία όπως το:

  • Live Creative Kit > που σου επιτρέπει να μεταδίδεις ζωντανά με έναν τελείως προσωποποιημένο τρόπο, κομμένο και ραμμένο στο δικό σου στυλ.
  • Community Tab > που σου επιτρέπει να συνδέεσαι με τα μέλη της κοινότητας σου, είτε αυτά είναι στο Facebook, στο Instagram ή το Messenger σε μια μόνο σελίδα και άρα να μην χάνεσαι στην μετάφραση.
  • Camera & Stories > μπορείς να δημιουργείς fun περιεχόμενο και να το μοιράζεσαι με όλες σου τις πλατφόρμες.
  • Insights > τέλος, βλέπεις ακριβώς πως αποδίδει το περιεχόμενο σου, ώστε να μπορείς να βελτιώνεσαι διαρκώς.

Και ναι οκ, καλά όλα αυτά, αλλά ξέρω πως πολλοί από εσάς θα αναρωτηθούν αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μάθουν πως να χρησιμοποιούν όλα αυτά τα εργαλεία και να βρουν απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που έχουν.

Ε λοιπόν, υπάρχει και είναι ένα website που λέγεται Facebook for Creators και προσφέρει όλα αυτά και ακόμα παραπάνω. Κυριολεκτικά αν αφιερώσετε λίγες ώρες από την ημέρα σας σε αυτό το website θα αποκτήσετε την εμπειρία χρόνων μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Πραγματικά, ελπίζω τα τα δοκιμάσετε και να σας βοηθήσουν. Και φυσικά θέλω να το μοιραστείτε και μαζί μου όταν το κάνετε! Μπορείτε να με βρείτε κυριολεκτικά παντού (όταν λέω πως λατρεύω τα social media το εννοώ).

Και αν θέλετε να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε τέτοιου είδους κόλπα και μυστικά μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο mail που στέλνω κάθε εβδομάδα και μοιράζομαι social media tips, tricks και όχι μόνο με όλους όσους θέλουν να χτίσουν μια μικρή αυτοκρατορία δουλεύοντας μόνο μέσα από το κινητό τους!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr