NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Μαρία Ι. Χαλκιά

Founder, Digital Routes Greece

H Μαρία Ι. Χαλκιά βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν μέσω των καναλιών του Digital Marketing.

Έχει εργαστεί τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, σε διαφορετικούς κλάδους και δραστηριότητες. Το γεγονός αυτό, της έχει δώσει τα απαραίτητα, flexibility & resilience, ώστε να μπορεί να αφουγκράζεται και να προσαρμόζεται με ευκολία στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, με σκοπό να την οδηγεί στην κερδοφορία.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Marketing και πιστοποιημένη επαγγελματίας από την Google για τις διαφημίσεις Google Ads | Grow Greek Tourism Online | Google My Business, από το 2015 έως σήμερα.

Πολύ συχνά, είναι ομιλήτρια σε ημερίδες που αφορούν στην προστασία των παιδιών και των ενηλίκων από κακόβουλους χρήστες και εφαρμογές του internet. Επίσης, έχει διδάξει σε σεμινάρια για επιχειρηματίες, με θέμα το Digital Marketing, σε Αθήνα και Πειραιά.

Έχει γράψει δύο λογοτεχνικά βιβλία τις «Παράλληλες Σκέψεις...» (2013) και τα «2 Ψέματα» (2020), ενώ από το 2017 έχει ιδρύσει και διευθύνει την επιχείρηση Digital routes που εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και στο Digital Marketing.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr