NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Αναστάσιος Μίχος

Ακτινοδιαγνώστης, Επεμβατικός ακτινολόγος, Ερευνητής

Ο Αναστάσιος Μίχος είναι ακτινολόγος, ειδικευμένος στη διάγνωση και την minimal invasive interventional Oncology. Έχει εμπειρία ως διευθυντής σε τρεις ακτινολογικές κλινικές στη Σουηδία, με τελευταία το Karolinska University Hospital στη Στοκχόλμη.

Έχει υπάρξει υπεύθυνος για τη δημιουργία δύο ιατρικών μονάδων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης: 1) Μονάδα tumorablation με τεχνολογία RF, MW και IRE στο νοσοκομείο Danderyd και 2) Μονάδα MRI/US Fusionbiopsy of the Prostate στο νοσοκομείο Aleris, αμφότερα στη Στοκχόλμη, Σουηδία.

Η δουλειά του έχει πάντα ως επίκεντρο το healthcare technology, με στόχο την εφαρμογή της νέα ιατρικής τεχνολογίας στην καθημερινή ρουτίνα της υγειονομικής περίθαλψης. Η βασική του αρχή είναι να δουλεύει πάντα για το καλό του ασθενούς, με τις αρχές που ορίζει και προάγει η Personalized και η Precision Medicine. 

Ασχολείται με διάφορα ερευνητικά προγράμματα και η συμμετοχή του σε ερευνητικά προγράμματα που σχετίζονται με την κλινική Bragee της Στοκχόλμης είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και συναρπαστική, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση των ασθενών με ME/CFS και Post Covid-19.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2015-2020 έχει δώσει διαλέξεις σε διεθνή συμπόσια / συνέδρια με θέμα την τεχνολογία Fusion στη διάγνωση και θεραπεία και Tumor Ablations. 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr