Γιατί μιλάμε για όλα, εκτός από τα χρήματα;
Γι’ αυτό και η οικονομική εκπαίδευση δεν αφορά μόνο αριθμούς, επιτόκια και αποδόσεις. Προϋποθέτει να κατανοήσουμε τι σημαίνει το χρήμα για εμάς.
30/07/26 _ Food for Thought
Portfolio Manager, Financial Consultant & Educator, Director InvestWise EE (αποκλειστικός συνεργάτης της Wealth Fund Services Ltd)
Η Γεωργία Παπαδοπούλου διαθέτει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο, έχοντας εργαστεί στην Bank of Cyprus, τη Citibank και την Alpha Bank. Το 2017 ακολούθησε ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία ως Portfolio Manager και σύμβουλος επενδύσεων, διευρύνοντας τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της με έμφαση στην ευελιξία, την εξατομικευμένη προσέγγιση και τη μακροχρόνια δημιουργία αξίας. Παράλληλα, επένδυσε στην προσωπική της ανάπτυξη μέσα από προγράμματα coaching και Neuro-Linguistic Programming (NLP), αποκτώντας μια πιο ολιστική προσέγγιση στη λήψη οικονομικών αποφάσεων.
Από το 2023 δραστηριοποιείται και στον τομέα του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, παρέχοντας υπηρεσίες και εκπαιδευτική καθοδήγηση σε άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν τη χρηματοοικονομική τους ευημερία και να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους, ανεξαρτήτως εισοδήματος ή περιουσιακής κατάστασης. Πιστεύει ότι η καλλιέργεια χρηματοοικονομικής συνείδησης αποτελεί βασική προϋπόθεση για την προσωπική ευημερία, την υπεύθυνη διαχείριση των οικονομικών και τη δημιουργία μιας πιο ώριμης και βιώσιμης κοινωνίας.
Γι’ αυτό και η οικονομική εκπαίδευση δεν αφορά μόνο αριθμούς, επιτόκια και αποδόσεις. Προϋποθέτει να κατανοήσουμε τι σημαίνει το χρήμα για εμάς.
30/07/26 _ Food for Thought
«Να τα πουλήσω όλα;» - Αυτή ήταν η πρώτη φράση που άκουσα μόλις μπήκε στο γραφείο μου ένας πελάτης.
01/07/26 _ Food for Thought
Τι είναι επένδυση και πως μπορεί ο καθένας να επωφεληθεί από αυτή; Μπορούν όλοι να επενδύσουν; Πώς επηρεάζουν τα συναισθήματα τις επενδυτικές μας αποφάσεις;
12/11/24 _ Food for Thought
Πολλές φορές έχω ερωτηθεί αν υπάρχει η δυνατότητα να επενδύσει κάποιος με 100 ευρώ τον μήνα.
20/08/24 _ Personal Coaching