NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Marketing
ανάγνωση

Ξεκινήστε να κάνετε τηλέφωνα στους πελάτες σας

Ξεκινήστε να κάνετε τηλέφωνα στους πελάτες σας
Sponsored by:
Ξεκινήστε να κάνετε τηλέφωνα στους πελάτες σας

Καταναλώνετε πολύ χρόνο και ενέργεια στην εξεύρεση νέων πελατών. Αυτό είναι φυσικά κάτι που πρέπει να κάνετε, αφού περισσότεροι πελάτες ισοδυναμούν με περισσότερο εισόδημα.

Τί γίνεται όμως με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της επιχείρησής σας; Επικοινωνείτε τακτικά μαζί τους;  

Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες σας, είναι μέσω του τηλεφώνου.  

Αντί να περιμένετε από τους πελάτες να σας θυμηθούν μόνοι τους και να περάσουν από την επιχείρησή σας, γίνετε περισσότερο ενεργοί σε αυτόν τον τομέα. Το τηλεφώνημα στον πελάτη, έχει μεγάλη δύναμη και μπορεί να φέρει κόσμο μέσα στην επιχείρησή σας για να αγοράσει.

Μέσω της τακτικής επικοινωνίας, οι πελάτες σας γνωρίζουν ότι συνεχίζετε να υπάρχετε. Το αποτέλεσμα είναι να παραμένετε μέσα στις πρώτες επιλογές τους, όταν θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καινούργια αγορά.

Αν δεν τους τηλεφωνήσετε εσείς:

  • Πώς θα πληροφορηθούν για την καινούργια πολύ καλή προσφορά που βγάλατε;
  • Πώς θα μάθετε με ποιον τρόπο μπορείτε να τους βοηθήσετε;
  • Πώς θα μάθετε αν έχουν κάποιο παράπονο από εσάς;  

Οργάνωσε αποτελεσματικά την επιχείρησή σου και απόφυγε τη σύγχυση του προσωπικού σου.

Αν δεν επικοινωνήσετε εσείς με τους πελάτες σας, να είστε σίγουροι ότι κάποιος άλλος θα το κάνει και θα προσπαθήσει να τους πάρει από εσάς.

Ξεκινήστε λοιπόν να κάνετε τηλέφωνα. Είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος για να έρθετε καταρχήν σε επαφή με τους πελάτες σας, να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας μαζί τους, να μάθετε πολύτιμα δεδομένα από αυτούς και ΜΕΤΑ να τους πουλήσετε. Δεν είναι ωραίο να επικοινωνήσετε με κάποιον που έχετε να του μιλήσετε πολύ καιρό και να προσπαθήσετε από την αρχή να του πουλήσετε. Δεν θα θέλατε να το κάνουν σε εσάς, οπότε μην το κάνετε και εσείς.

Η επιχείρηση η οποία επικοινωνεί τακτικά με τους πελάτες της, θα έχει πολύ περισσότερο εισόδημα από την επιχείρηση που δεν καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Το να μην κάνει μία επιχείρηση τηλέφωνα είναι σαν να μην θέλει να επικοινωνεί με τον κόσμο. Εσείς επικοινωνείτε με τους φίλους σας; Τι θα γινόταν αν σταματούσατε;  

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι απλές και εφαρμόσιμες τεχνικές για να πετύχετε άμεσα τους στόχους σας.

 

Sponsored by:
Ξεκινήστε να κάνετε τηλέφωνα στους πελάτες σας
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr