NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Digital Marketing
ανάγνωση

Ψηφιακός μετασχηματισμός για ΜμΕ μέσω του GrowYourBusiness

Ψηφιακός μετασχηματισμός για ΜμΕ μέσω του GrowYourBusiness

Με δεδομένο το γεγονός πως η «ραχοκοκαλιά» της ελληνικής οικονομίας απαρτίζεται στο σύνολο της σχεδόν από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η υιοθέτηση σύγχρονων εργαλείων στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον λεγόμενο ψηφιακό μετασχηματισμό κρίνεται ως κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Αυτό ανεδείχθη ιδιαίτερα τόσο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, όσο και ευρύτερα τα τελευταία χρόνια που η εξέλιξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες και διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών δημιουργούν συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού.

Κατά πολλούς, σε όρους βιωσιμότητας, η επιτυχημένη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή αποτελεί και το σημαντικότερο «στοίχημα».

Είναι γεγονός πως η ύπαρξη έμπρακτης στήριξης με σύγχρονα εργαλεία και τεχνογνωσία για κάθε ΜμΕ αποτελεί εχέγγυο για την επόμενη μέρα μιας επιχείρησης.

Είναι αλήθεια επίσης πως στο σύγχρονο και μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων, η συνεχής ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες αποτελεί «κλειδί» επιτυχίας σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα.

Για την COSMOTE τα παραπάνω ζητήματα δεν είναι σημερινοί προβληματισμοί.

Απεναντίας... Μετρά ήδη 5 χρόνια πετυχημένης προσφοράς στην στήριξη των ΜμΕ και των εργαζομένων, μέσω του προγράμματος #GrowYourBusiness. Σήμερα, το νέο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις της COSMOTE #GrowYourBusiness - Certification Program καταγράφει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.

Για πρώτη φορά το πρόγραμμα, προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι θέσεις των πρώτων τμημάτων ήδη εξαντλήθηκαν, γι’ αυτό δημιουργήθηκαν νέα ώστε να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τώρα την εγγραφή τους εδώ, καθώς και να μάθουν περισσότερα για τα μαθήματα του Προγράμματος, εδώ.

COSMOTE-GYB-2.jpg?mtime=20221121160943#asset:384490


Τα προγράμματα αφορούν όλους

Τα σεμινάρια του #GrowYourBusiness- Certification Program είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται αποκλειστικά online. Απευθύνονται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να εκπαιδευτούν πάνω σε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους.

«Εδώ και πέντε χρόνια, το επιχειρηματικό κοινό έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία #GrowYourBusiness με χιλιάδες συμμετοχές επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους και πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις #GrowYourBusiness Certification Program, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Εργαστήρι Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δημιουργώντας δέκα εξειδικευμένες ενότητες που αφορούν σε ψηφιακές δεξιότητες, και απαντάμε σε μία καίρια πρόκληση για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων» δήλωσε ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας.

COSMOTE-GYB-3.jpg?mtime=20221121161015#asset:384491


Οι ενότητες του προγράμματος

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα αποτελείται από θεματικές ενότητες, οι οποίες αθροίζουν συνολικά 118 ώρες διδασκαλίας από έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και επικεντρώνονται σε ψηφιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Αναλυτικά,

Digital Skills Ι & ΙΙ,

Ανάπτυξη eCommerce Plan,

Logistics & Pricing,

Σχεδιασμός Digital Marketing Plan,

Social Media,

Search Engines,

Content Marketing,

ERP & CRM και Analytics,

IoT & ΑΙ.

Η πρώτη ενότητα του προγράμματος ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2023 με την τελευταία θεματική ενότητα.

COSMOTE-GYB-4.jpg?mtime=20221121161057#asset:384492


Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά το σχετικό online τεστ αξιολόγησης, ενώ όσοι παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες θα λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕΒΙΔΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Το Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίζει με χαρά τη μακροχρόνια συνεργασία του με την COSMOTE, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Η στοχευμένη εκπαιδευτική διαδικασία θεωρείται ολοένα και σημαντικότερη για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος», υπογραμμίζει σχετικά ο καθηγητής του ΟΠΑ και Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, ELTRUN, κ. Γιάννης Μούρτος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr