NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Πωλήσεις
ανάγνωση

To success story της Horizone που πρωταγωνιστεί στον κλάδο της φιλοξενίας

To success story της Horizone που πρωταγωνιστεί στον κλάδο της φιλοξενίας

Θέτοντας υψηλούς στόχους και για το 2024 ετοιμάζει μια νέα συνεργασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα...

Ο λόγος για την εταιρεία Horizone που πρωταγωνιστεί στον τομέα του τουρισμού και του κλάδου φιλοξενίας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.

Μια επιτυχία με αφετηρία το 2017

Η ανάπτυξη σε μεγέθη και η διεύρυνση των συνεργασιών είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς πως το «ταξίδι» της εταιρείας ξεκινά λίγα μόλις χρόνια νωρίτερα, το 2017.

Οι Θανάσης Χριστοδουλίδης και Αναστάσιος Τσαϊρίδης έθεσαν από τότε τις βάσεις για μια εταιρεία που δίνει έμφαση στις προσωπικές σχέσεις και την πελατοκεντρική προσέγγιση.

Η αναγνώριση ήρθε γρήγορα και σήμερα η εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη κυριαρχεί στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.

Το ρεκόρ του 2023 και το ευρύ πελατολόγιο

Το 2023 έκλεισε επιτυχημένα για όλα τα υπό διαχείριση καταλύματα της, πετυχαίνοντας σε αυτά ρεκόρ εσόδων με πάνω από 35.000 ενεργές κρατήσεις και 150.000 εξυπηρετούμενες διανυκτερεύσεις, με την εταιρεία να θέτει ακόμη πιο υψηλούς στόχους για το 2024.

Βάσει των τελευταίων στοιχείων, πάνω από 50 εταιρείες εμπιστεύονται ήδη την Horizone, η οποία διανέμει πλέον στην αγορά πάνω από 1.300 δωμάτια σε τέσσερις στρατηγικούς προορισμούς (Σαντορίνη, Κέρκυρα, Χαλκιδική & Θεσσαλονίκη).

Παράθεση - epixeiro.gr

Η Horizone είναι οι άνθρωποί της και moto της είναι το “We Care”​

Οι βασικοί πυλώνες και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Οι κύριοι πυλώνες των υπηρεσιών της αφορούν την αύξηση των πωλήσεων (sales management), τη διαχείριση των εσόδων (revenue management) και τη διαχείριση των κρατήσεων (reservations management).

Αυτό που διαφοροποιεί την Horizone από τον ανταγωνισμό, ανταμείβοντάς την με μόνιμες, σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες είναι πως το κάθε ένα από τα μέλη της είναι προσηλωμένο στον στόχο που έχει τεθεί για κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση ξεχωριστά, εφαρμόζοντας καθημερινά βέλτιστες πρακτικές και υποστηρίζοντας με επαγγελματισμό και αμεσότητα τα front desk τμήματα των τουριστικών καταλυμάτων κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους.

HORIZONE_FB.png?mtime=20240115113508#asset:455745

Κάθε είδους τουριστικό κατάλυμα...

Το portfolio της Horizone περιλαμβάνει παντός τύπου τουριστικά καταλύματα (2* έως 5*), μεσαίες και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αυτόνομες βίλες, boutique Hotels καθώς και μικρότερες οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες βρήκαν τη βοήθεια που χρειάζονταν ώστε να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να ξεχωρίσουν.

Παρά τα αυξημένα κοστολόγια της εποχής η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, επενδύοντας διαρκώς τόσο σε νέες τεχνολογίες όσο και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr