NEWSFLASH...
Food for Thought
ανάγνωση

Τα 10 δημοφιλέστερα άρθρα στο επιχειρώ για το 2018!

Τα 10 δημοφιλέστερα άρθρα στο επιχειρώ για το 2018!
01_01_2019
epixeiro icon Food for Thought

Το 2018, το οποίο «αποχαιρετήσαμε» πριν από μερικές ώρες, ήταν μια ακόμη χρονιά μέσα στην οποία εμπνευστήκαμε και ενημερωθήκαμε γύρω από την επιχειρηματικότητα, εδώ, από τις σελίδες του επιχειρώ.

365 ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων οι αρθρογράφοι του επιχειρώ ασχολήθηκαν με κάθε τομέα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, με θέματα για οποιαδήποτε επιχείρηση, από την νεότερη startup μέχρι την πιο καταξιωμένη εταιρεία. Για κάθε entrepreneur που θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

Με μια νέα χρονιά να ξεκινάει σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα άρθρα που εσείς ξεχωρίσατε μέσα στις προηγούμενες 365 ημέρες, λαμβάνοντας υπόψιν την επισκεψιμότητα που τους προσφέρατε. 10 άρθρα, 10 ευκαιρίες για νέες ιδέες, 10 στιγμές που έφεραν την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο.

Για το νέο έτος, το επιχειρώ σας υπόσχεται πως θα συνεχίσει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και καινοτομίας. Πάνω από όλα όμως, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή χρονιά, με ένα 2019 γεμάτο υγεία, αγάπη, ευτυχία, δημιουργικότητα, επιτυχίες και πολλά χαμόγελα!


Top 10 Αρθρογραφίας για το 2018

10. Γιάννης Ασλάνης - Ψηφιακά νομίσματα: Μία νέα αγορά που ήρθε για να μείνει

Ο Γιάννης Ασλάνης ξεκινάει την στήλη του στο epixeiro.gr μέσω της οποίας αναλύει τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, την σημασία τους, τα ανταλλακτήρια, την αγορά/πώληση καθώς και τον τρόπο χρήσης των ψηφιακών πορτοφολιών.

9. Ιωάννα Φωτοπούλου - Πώς να χτίσετε μια αυτοκρατορία δουλεύοντας από το κινητό σας

Το να δημιουργήσεις content (περιεχόμενο) στις μέρες μας είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Υπάρχει όμως κάτι που δεν ξέρουμε να κάνουμε. Κάτι πολύ σοβαρό και ίσως το πιο σημαντικό από όλα. Διαβάστε δυο μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

8. Νίνα Καλούτσα - 3 μυστικά για άριστη πρώτη εντύπωση σε επαγγελματική συνάντηση

Κάποιοι θα σκεφτούν: «Μα τι μυστικά χρειάζεται να γνωρίζω για να επιτύχει μία επαγγελματική συνάντηση;» Όμως η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση. Κάθε «παιχνίδι» έχει τους κανόνες του και όποιος τους γνωρίζει και τους ακολουθεί, αναδεικνύεται νικητής.

7. Ελίνα Αρμένη - Σε τι διαφέρει ο επιχειρηματίας από τον εργαζόμενο;

Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει να δημιουργήσει κάτι εξ ολοκλήρου καινούριο, πρέπει να διαθέτει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα του δώσουν και τις βάσεις για να διαπρέψει.

6. Έλλη Γλύτσου - Τι να κάνετε κάθε φορά που κάποιος σας δίνει την κάρτα του

Όταν πηγαίνετε σε εκδηλώσεις δικτύωσης, ή όταν παρακολουθείτε κάποιο συνέδριο, κάποια εκπαίδευση, ή απλά όταν παραβρίσκεστε κάπου και γνωρίζετε επαγγελματικό κόσμο, ο κόσμος σας δίνει την κάρτα του. Τι κάνετε με αυτές τις κάρτες;

5. Ελένη Μαρτσούκου - Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις: 12 Πρακτικά Βήματα Συμμόρφωσης προς τον GDPR [Α' Μέρος]

Το συγκεκριμένο άρθρο απευθύνεται στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεν έχουν συνήθως τη δυνατότητα να επενδύσουν σε πόρους, υλικούς και ανθρώπινους, όπως οι μεγάλες επιχειρήσεις, προκειμένου να συμμορφωθούν προς τις απαιτήσεις του Κανονισμού.

4. Στάθης Κετιτζιάν - Τι γίνεται όταν κάποιος δεν αποδίδει στη δουλειά; 9+1 Έλληνες Μάνατζερ απαντούν!

Τι συμβαίνει όταν ένας υπάλληλος έχει χαμηλή απόδοση με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στους στόχους του και τα καθήκοντά του; Οι περισσότεροι θα φοβόντουσαν πιθανότητα την απόλυση. Οι παρακάτω 9+1 Έλληνες Μάνατζερ έχουν μια διαφορετική προσέγγιση.

3. Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης - Η "ιδιαίτερη" απάντηση ιδιοκτήτη εστιατορίου σε πελάτισσα

Ιδιοκτήτης εστιατορίου απαντά με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε πελάτισσα που τον κατηγορεί ότι έχει υψηλές τιμές.

2. Μαρία Γιαννέτου - «iwoodea»: Πρωτότυπα ξύλινα διακοσμητικά από μαθητές της Πάτρας

Όταν τα παιδιά μπαίνουν με όρεξη σε ένα project καινοτομίας και επιχειρηματικότητας γίνονται θαύματα. Ιδίως οι μαθητές και οι μαθήτριες με μαθησιακές και άλλες δυσκολίες, βρίσκουν στην επιχειρηματικότητα ένα λαμπρό και χαρούμενο πεδίο δράσης. 

1. Χρήστος Κοτσακάς - Θέλεις τη δική σου επιχείρηση; 7 σκληρές αλήθειες που κανείς δεν θα σου πει

Ποιες είναι οι σκληρές αλήθειες που κανείς δεν θα σου πει γύρω από τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν έχεις τη δική σου επιχείρηση και το τι σημαίνει αυτό;

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr