NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Κώστας Σταματόπουλος

Στέλεχος Πωλήσεων

Ο Κώστας Σταματόπουλος γεννήθηκε στον Βόλο, τον Αύγουστο του ΄74 και αποφοίτησε από το Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στη συνέχεια, αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, μπήκε στον επαγγελματικό στίβο και συγκεκριμένα στο χώρο των πωλήσεων.

Κατά την διάρκεια των είκοσι (20) περίπου ετών της καριέρας του, στον κλάδο των FMCG, είχε την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρία από τμήματα Sales & Finance, να γνωρίσει περιβάλλοντα πολυεθνικά (Coca – Cola HBC, PepsiCo) και εθνικά (Foodrinco S.A), να γνωρίσει όλα τα κανάλια διανομής, να διαχειριστεί διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και να καθοδηγήσει ομάδες πωλήσεων κατέχοντας τη θέση το Sales Manager. 

Ταυτόχρονα και για είκοσι οκτώ έτη (28) ασχολείται με την διαιτησία της καλαθόσφαιρας, όντας διαιτητής της Α1 κατηγορίας από το 2004. Η διαιτησία ήταν η συνέχεια της ενασχόλησης του με την καλαθοσφαίριση ως παίκτης, στην ομάδα του Γ.Σ Βόλου.

Επιπλέον, ασχολείται ερασιτεχνικά και εθελοντικά με την αρθρογραφία (Epixeiro.gr, Flowmagazine.gr) και το mentoring (Job Pairs).

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr