NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Λίλα Καραποστόλη

Ιδιοκτήτρια, Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club

Η Λίλα Καραποστόλη είναι η ιδιοκτήτρια στα «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club», μιας καινοτόμας δια βίου μάθησης σχολής με εξειδίκευση στα ταχύρυθμα εκπαιδευτικά προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, μαθήματα/σεμινάρια και γαστρονομικές δραστηριότητες για ερασιτέχνες του είδους και επαγγελματίες, που προωθεί την γνώση και την αγάπη στην μαγειρική και την γαστρονομία σε ένα κοινωνικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον

Γεννήθηκε στην Αθήνα μεγάλωσε – κυριολεκτικά- μέσα σε δισκοπωλεία και δισκογραφικές εταιρείες. Η μουσική υπήρξε το μέσο έκφρασής της μέχρι την εφηβεία της που μετά τα σκήπτρα πήρε η γαστρονομία. Ξεκίνησε με κοινωνιολογικές σπουδές όμως γρήγορα διαισθάνθηκε το σκληρό εργασιακό περιβάλλον, αλλάζοντας τις σπουδές της σε Marketing. Από τα πρώτα, κιόλας, εργασιακά βήματα, συνεργάστηκε με εταιρείες τροφίμων και εστιατόρια, εντοπίζοντας τις αδυναμίες τους. Με επιπλέον σεμινάρια στον χώρο του F&B και με σεβασμό στο καλομαγειρεμένο φαγητό ξεκίνησε η συνεργασία με το περιοδικό FOOD SERVICE, η οποία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η επαφή της με διάσημους chefs, καθώς και τα πολυάριθμα γαστρονομικά ταξίδια & workshops, εξασφάλισαν καλή γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά περιοδικά γαστρονομίας και lifestyle. Επίσης ήταν αρχι-συντάκτρια του White Guide Elegance, της Ελευθεροτυπίας, ενός ζωντανού ταξιδιωτικού λευκώματος με έμφαση στο φαγητό και τη διαμονή, καθώς και του Biblos of Cooking, μηνιαίου γαστρονομικού εντύπου. Το βιβλίο της, «Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου», βραβεύτηκε ως «καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας έλληνα συγγραφέα» από τα Gourmet Awards.

Αρθρογραφία

Επιχειρήσεις & Know-how

Εστίαση & κορονοϊός: Μικρές και έξυπνες κινήσεις - Μεγάλα και άμεσα οφέλη

Λίλα Καραποστόλη 12_03_20
Επιχειρήσεις & Know-how

Οι τάσεις που αλλάζουν την εστίαση: Η εμπειρία και η επανάσταση των μηχανών

Λίλα Καραποστόλη 06_12_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Οι τάσεις που αλλάζουν την εστίαση: Από τα λαχανικά στο food waste και την...

Λίλα Καραποστόλη 29_11_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Οι τάσεις που αλλάζουν την εστίαση: Τα εργασιακά θέματα και οι νέες αξίες στα...

Λίλα Καραποστόλη 22_11_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Οι τάσεις που αλλάζουν την εστίαση: Η ανατροπή στο delivery και το fast & casual

Λίλα Καραποστόλη 15_11_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Οι έξι βασικοί παράγοντες αποτυχίας των εστιατορίων [Μέρος 2ο]

Λίλα Καραποστόλη 07_10_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Οι έξι βασικοί παράγοντες αποτυχίας των εστιατορίων [Μέρος 1ο]

Λίλα Καραποστόλη 30_09_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Πώς επηρεάζει ο κύκλος ζωής τις αποφάσεις μίας επιχείρησης εστίασης; [Μέρος 3ο]

Λίλα Καραποστόλη 23_09_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Πώς επηρεάζει ο κύκλος ζωής τις αποφάσεις μίας επιχείρησης εστίασης; [Μέρος 2ο]

Λίλα Καραποστόλη 16_09_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Πώς επηρεάζει ο κύκλος ζωής τις αποφάσεις μιας επιχείρησης εστίασης; [Μέρος 1ο]

Λίλα Καραποστόλη 09_09_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που οδηγούν ένα εστιατόριο στην αποτυχία;

Λίλα Καραποστόλη 05_09_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Η αγορά της εστίασης και η επίδραση της οικονομικής κρίσης

Λίλα Καραποστόλη 29_08_19
Marketing & Sales

Οι τρεις μεγαλύτεροι μύθοι για τα εστιατόρια

Λίλα Καραποστόλη 10_08_16
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr